LG Nexus 5X 32GB - Black

Demovare: Produktet er returneret ifm. de 14 dages returret. Produktet er klargjort og godkendt af teknikere (se notat herunder). Der er naturligvis stadig to års reklamationsret. Bemærk: Varen leveres muligvis i uoriginal emballage.

Notat fra teknikeren: Produktet har været til service, men fremstår som nyt. Leveres i original emballage. Mainboard skiftet

1.999,-
Levering: 1 hverdag – Leveres af Post Danmark Læs mere
Nøglespecifikationer
  • 5,2 " / 1920x1080 px

  • NFC / v4.2

  • 12,3 MP

  • LG
  • LG Nexus 5X 32GB - Black
  • LG Nexus 5X 32GB - Black
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Gode tips

LG Nexus 5X 32GB

DEN KAN DET HELE

Nexus 5X er født med alt det, der kendetegner Nexus-familien, inklusive topydelse i et kompakt, let chassis – lige til at medbringe når som helst hvor som helst. Under 5,2"-skærmen sidder en sekskernet Snapdragon 808-processor med topydelse til en ganske fornuftig pris.

KRAFTIGT KAMERA, DER INDFANGER MERE LYS

Det bedste kamera i en Nexus nogensinde kommer for alvor til sin ret i omgivelser med svag belysning. Sensorens store billedelementer (pixler) på 1,55 μm indfanger mere lys under selv meget vanskelige forhold, så du opnår skarpe billeder med stor detaljerigdom. Takket være den endnu hurtigere Google-kameraapplikation går du aldrig mere glip af mindeværdige øjeblikke, og med den intelligente Google-fotoapplikation er det nemt at genopleve gamle minder.

VELORGANISEREDE BILLEDER NEMME AT FINDE FREM IGEN

Google-fotoapplikationen er en ny måde at lagre, søge og dele fotos og videoer på. Gem et ubegrænset antal fotos og videoer og få adgang til dem overalt. Filerne organiseres automatisk, og det er muligt at søge på personer, steder og andre nøgleord for hurtigt at finde det, man vil dele.

FORENKLET SIKKERHED: NEXUS IMPRINT

Hurtigere og sikrere Nexus takket være fingeraftrykslæseren. Den er intuitivt placeret på bagsiden og tænder skærmen og låser programmer op blot ved et let tryk. Nexus Imprint lærer dine vaner at kende, mens som du betjener den, og den bliver hele tiden dygtigere.

DEN NY STANDARD: USB TYPE-C™

USB-opladeren Type-C kan vendes på begge naturlige måder, så nu er det slut med at prøve flere gange, før stikket passer. Dertil kommer, at den er hurtig: 10 minutters opladning giver strøm til knap fire timers brug.

ALTID DET NYESTE – NU MED MARSHMALLOW

Nexus giver dig den ultimative Android-oplevelse og er født til at udnytte verdens populæreste operativsystem maksimalt. Du bliver blandt de første til at modtage ny software- og sikkerhedsopdateringer, samtidig med at du fra dag 1 kan glæde dig over den absolut nyeste version: Android 6.0 Marshmallow.

ALT DET, DU KAN LIDE – MED DIREKTE ADGANG TIL GOOGLE

Nexus leveres med de bedste Google-applikationer forinstallerede parate til brug. Søgning, Maps, Chrome, YouTube, Gmail, Drive og meget mere er lige til at gå i gang med. Og Google Play giver dig adgang til flere millioner programmer, e-bøger, musiknumre, film og spil.

2G Netværk GSM 900 / 1800
3G HSDPA 850 / 900 / 2100
4G LTE 800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600
Skærmstørrelse 5,2 "
Skærmopløsning 1920x1080 px
Intern Hukommelse 32 GB
NFC Ja
Trådløst netværk Klik for info Angiver hvilken trådløs standard denne enhed understøtter 802.11b/g/n/ac
Bluetooth v4.2
USB Ja
Kamera megapixels Klik for info Jo flere megapixels et kamera har, jo større kan du printe dine billeder i god kvalitet. 12,3 MP
GPS Ja, med A-GPS og GLONASS
Mål B x H x D 147 x 72,6 x 7,9 mm
Vægt 136 gram
Batteri 2700 mAh
Front Kamera Megapixel 8 MP

Begrænset budget? Se mest solgte billige smartphones og få mere for pengene. Klik her

Hjælp til valget? Følg "Læs mere"-linket herunder. Følg "Læs mere"-linket herunder:

Læs mere