Oversigt      iPad      Mac     Apple TV     Apple Watch     iPhone     Beats     Tilbehør

Apple univers på wupti

Køb dit nye Apple produkt i dag, og du får det leveret gratis inden for få hverdage.

 

Se mere om...

 
 
De nye Macbook Pro
 

Populære produkter

  • 21,5" 4K Retina skærm
  • Intel Core i5 Quad Core processor
  • 8 GB RAM / 1000 GB harddisk
  • Enestående design
  11.843,-
  SE MERE
  Levering: 1 hverdag
 

Klassikere

 

Macbook Air

13" modellen giver op til hele 12 timers batteritid på en enkelt opladning. Det giver dig energi til at surfe på nettet eller se iTunes-film hele dagen. Selvom MacBook Air 13" er utrolig kompakt, har den et bagbelyst tastatur i fuld størrelse, så det føles både naturligt og bekvemt at skrive - selv i svagt lys.

Apple MacBook Air 13" 256GB MJVG2DK/A
 

iPad Air 2

Den nye Apple iPad Air 2 er den hidtil tyndeste iPad med en tykkelse på blot 6,1 mm! Billeder og videoer er utroligt detaljerede, og tekst står knivskarpt på den strålende Retina-skærm. Den har over 3,1 millioner pixels – en million flere end et HD-TV. Derudover kommer den med flere fede features som Touch-ID, ny A8X processor, der gør den 40 % hurtigere og nye kameraer.

Apple iPad Air 2 Wi-Fi 16GB Space Grey
 

iMac

iMac-familien har nu endnu flere pixels end nogensinde før. 27" iMacmodellerne har alle Retina 5K-skærmen med 14,7 millioner pixels og et bredere farveområde, der får dine billeder og videoer til at se endnu mere fantastiske ud. Og nu fås den imponerende skærm i en mindre formfaktor sammen med 21.5" iMac med Retina 4K-skærm. Med kraftfulde quad-coreprocessorer, 8 GB hurtig 1867 MHz hukommelse som standard, hurtigere flash-lagring, nye Fusion Drive-lagringsmuligheder og fantastiske Retinaskærme er iMac pakket med teknologi samt pixels. 

Apple iMac 27" MK462DK/A
 

Populært tilbehør

I shoppen

Alt Apple         Alle iPad        Alle MacBooks        Alle iMac       Alle Apple TV       Alle Apple Watch      Alle iPhones    Alle Beats