Oversigt      iPad      Mac     Apple TV     Apple Watch     iPhone     Beats     Tilbehør

Apple univers på wupti

Køb dit nye Apple produkt i dag, og du får det leveret gratis inden for få hverdage.

 

Se mere om...

 
 

Den helt nye iPad - Legende. Let.

De nye Macbook Pro
 

Populære produkter

 

Klassikere

 

Macbook Air

13" modellen giver op til hele 12 timers batteritid på en enkelt opladning. Det giver dig energi til at surfe på nettet eller se iTunes-film hele dagen. Selvom MacBook Air 13" er utrolig kompakt, har den et bagbelyst tastatur i fuld størrelse, så det føles både naturligt og bekvemt at skrive - selv i svagt lys.

Apple MacBook Air 13" 256GB MJVG2DK/A
 

iPad Air 2

Den nye Apple iPad Air 2 er den hidtil tyndeste iPad med en tykkelse på blot 6,1 mm! Billeder og videoer er utroligt detaljerede, og tekst står knivskarpt på den strålende Retina-skærm. Den har over 3,1 millioner pixels – en million flere end et HD-TV. Derudover kommer den med flere fede features som Touch-ID, ny A8X processor, der gør den 40 % hurtigere og nye kameraer.

Apple iPad Air 2 Wi-Fi 16GB Space Grey
 

iMac

iMac-familien har nu endnu flere pixels end nogensinde før. 27" iMacmodellerne har alle Retina 5K-skærmen med 14,7 millioner pixels og et bredere farveområde, der får dine billeder og videoer til at se endnu mere fantastiske ud. Og nu fås den imponerende skærm i en mindre formfaktor sammen med 21.5" iMac med Retina 4K-skærm. Med kraftfulde quad-coreprocessorer, 8 GB hurtig 1867 MHz hukommelse som standard, hurtigere flash-lagring, nye Fusion Drive-lagringsmuligheder og fantastiske Retinaskærme er iMac pakket med teknologi samt pixels. 

  • 27" 5K Retina skærm
  • Intel Core i5 Quad Core
  • 8 GB RAM / 1000 GB harddisk
  • AMD Radeon R9 M380 2GB
13.997,-
SE MERE
Levering: 1 hverdag – Ved bestilling inden kl. 11.00. Leveres af Post Danmark Læs mere
 

Populært tilbehør

I shoppen

Alt Apple         Alle iPad        Alle MacBooks        Alle iMac       Alle Apple TV       Alle Apple Watch      Alle iPhones    Alle Beats