Oversigt      iPad      Mac     Apple TV     Apple Watch     iPhone     Beats     Tilbehør

Forudbestil nu!
iPhone Xs/Xs Max og Apple Watch Series 4 

Er du også på udkig efter?

Køb iPhone 7 & 7 Plus her

Køb iPhone 8 & 8 Plus her

 iPhone Xs og Xs Max

Vi kan ikke garantere levering på den valgte dato. Vi bestræber os på at levere hurtigst muligt.

Tænk stort. Og så lidt større.

iPhone Xs er alt det, du elsker ved iPhone – bare lidt større. Begge størrelser (5,8" og 6,5")1 har Super Retinaskærm. Avanceret Face ID. Den smarteste og stærkeste chip i en smartphone. Og et helt banebrydende dobbeltkamerasystem.

 

Super Retina-skærm

iPhone Xs og iPhone Xs Max har en Super Retina-skærm med specialfremstillede OLED-paneler til HDRskærmen, som leverer branchens mest præcise farvegengivelse, ægte sort og en imponerende lysstyrke.
Avanceret Face ID, så du kan låse din iPhone op, logge ind i apps og betale med et enkelt blik – på sikker vis. A12 Bionic-chippen med næstegenerations Neural Engine anvender maskinlæring i realtid for at forbedre den måde, du oplever billeder, spil og augmented reality m.m. på.

Banebrydende kamerasystem

12 MP dobbeltkamerasystemet er helt banebrydende og gør dine portrætter endnu bedre takket være Portræt-funktion, Portrætlys, en forbedret bokeheffekt og den nye Dybdekontrol. Designet er vandafvisende.2 Og med iOS 12 – det mest avancerede styresystem
til mobile enheder – får du stærke nye værktøjer, der gør iPhone mere personlig end nogensinde før.

 
 

 Apple Watch Series 4

Vi kan ikke garantere levering på den valgte dato. Vi bestræber os på at levere hurtigst muligt.

Helt nyt. Til dit nye jeg.

Her er Apple Watch Series 4. Nytænkt og redesignet helt fra bunden, så du kan være endnu mere aktiv, leve sundere og nemmere holde forbindelsen.

 

Den største skærm på Apple Watch nogensinde

Fuldstændig nytænkt og redesignet. Den største skærm på Apple Watch nogensinde. Indbygget elektrisk hjertesensor. Ny Digital Crown med haptisk feedback. Notifikationer ved svag og forhøjet puls, Faldregistrering og Nødopkald SOS samt nye vejrtrækningsurskiver. Automatisk træningsregistrering, ny yoga- og vandretræning og avancerede funktioner til løbere som f.eks. rytme.

Gør det hele direkte fra dit ur

Nye muligheder for at konkurrere én mod én, aktivitetsdeling med vennerne, personlig coaching, månedlige udfordringer og præstationspræmier. Med den indbyggede
mobilforbindelse kan du bruge Walkie-Talkie-funktionen, snakke i telefon og sende beskeder. Streame Apple Music og Apple Podcasts. Og bruge Siri på helt nye måder – også når du ikke har telefonen med. Med Apple Watch Series 4 kan du gøre det hele direkte fra dit ur.

Vigtigste egenskaber

GPS + Cellular
Over 30 % større skærm
Elektriske og optiske hjertesensorer
Digital Crown med haptisk feedback
Højttaler med 50 % mere lyd
S4 SiP med hurtigere 64-bit dual-core-processor
Forbedret accelerometer og gyroskop til faldregistrering
Svømmesikkert
watchOS 5
Urkasse i aluminium eller rustfrit stål

 
 

 iPhone XR - kommer snart

Smart. På alle måder.

iPhone Xʀ har en 6,1" Liquid Retina-skærm – branchens mest avancerede LCD-skærm.1 Avanceret Face ID. Den smarteste og stærkeste chip i en smartphone. Og et helt banebrydende kamerasystem. Den fås i seks nye flotte farver.

 

Mest avancerede LCD-skærm i en iPhone

iPhone Xʀ har den mest avancerede LCD-skærm i en smartphone – en 6,1" Liquid Retina-skærm med branchens mest præcise farvegengivelse og et innovativt design med baggrundsbelysning, som strækker skærmen helt ud i hjørnerne.1 Den fås i seks nye flotte farver og har avanceret Face ID, så du kan låse din iPhone op, logge ind i
apps og betale med et enkelt blik – på sikker vis. A12 Bionic-chippen med næstegenerations Neural Engine anvender maskinlæring i realtid for at forbedre den måde, du oplever billeder, spil og augmented reality m.m. på.

Banebrydende 12 MP kamerasystem

Et banebrydende 12 MP kamerasystem med Portræt-funktion, Portrætlys, en forbedret bokeh-effekt og den nye Dybdekontrol. Designet er vandafvisende.2 Og med iOS 12 – verdens mest avancerede styresystem til mobile enheder – får du stærke nye værktøjer, der gør iPhone mere personlig end nogensinde før.

 

Jeg giver hermed samtykke til per e-mail at modtage nyhedsbreve med gode nyheder og tilbud fra Apple.

Henvendelser vil kun blive udsendt fra det domæne under Salling Group (wupti.com), som jeg befinder mig på nu. Salling Group tilstræber altid at begrænse antallet af henvendelser, som forventeligt vil ligge mellem én og fem om måneden.

Jeg kan altid tilbagekalde samtykket ved at klikke på afmeldingslinket i en hvilket som helst af de henvendelser, jeg modtager.

Jeg giver samtidig samtykke til, at Salling Group A/S (CVR nr. 35954716 ) må indsamle og behandle min e-mailadresse som anført i privatlivs- og cookiepolitik i overensstemmelse med mit samtykke. Se mere om rettigheder i
privatlivspolitikken og cookiepolitikken.