Oversigt      iPad      Mac     Apple TV     Apple Watch     iPhone     Beats     Tilbehør

 


Udforsk iMac.
iMac fås nu med en strålende Retina 4K-skærm på 21,5" modellen og en endnu mere spektakulær Retina 5K-skærm på 27" modellen.

Et bredere farveområde, der trækker på en palet med op til 25 % flere farver, sikrer, at billeder og videoer er krystalklare og levende, og at tekst står knivskarpt.

 

Populære iMacs

 

Fantastisk Retina-skærm og ultra tyndt design

Med 14,7 millioner pixels har iMac 27" med Retina-skærm en opløsning, der er 4,5 til 7 gange så høj som et almindeligt HDTV. iMac er tynd med bare 5 mm ved kanten og et smukt kabinet i aluminium og glas.

 

  

Magic Keyboard og Magic Mouse 2

Magic Keyboard og Magic Mouse 2 følger med alle og har på forhånd dannet par med iMac, så det ikke er nødvendigt med et separat eksternt tastatur eller mus ved opsætningen

Magic Keyboard og Magic Mouse 2 oplades fra din iMac ved hjælp af det medfølgende Lightning til USB-kabel

 

 

 

Kraftfulde quad-core Intel Core i5- processorer

Med kraftfulde quad-coreprocessorer, 8 GB hurtig 1867 MHz hukommelse som standard, hurtigere flash-lagring og nye Fusion Drive-lagringsmuligheder er iMac pakket med teknologi samt pixels.
 

OS X El Capitan

Alle vores MacBooks kommer med det helt nye OSX El Capitan. OS X El Capitan gør Mac-oplevelsen endnu bedre, og systemets ydeevne er blevet forbedret på mange små måder, så du kan arbejde både smartere og hurtigere. El Capitan indeholder forbedringer til vinduesstyringen, de indbyggede programmer og Spotlight-søgning. En forbedret ydeevne gør også, at alt hvad du gør til dagligt – lige fra at åbne programmer til at læse og skrive mails – sker hurtigere og mere effektivt. Og Metal til Mac giver en hurtigere og mere flydende grafik i spil og i programmer, der kræver stor ydeevne, samt mange andre steder.

 

Alle vores iMacs

Populært iMac tilbehør

Den smarte - Magic Trackpad 2

 • Med en 29 % større kant-til-kant glasflade
 • Nyt design og ny, elegant, lav profil
 • Interagér på helt nye måder
 • Tryk hårdt og åbn helt nye interaktionsmuligheder
1.000,-
SE MERE
Levering: 1 hverdag

Den helt nye Magic Trackpad 2 er blevet forbedret, så komforten og funktionaliteten er endnu bedre end nogensinde før. Den har alle et indbygget genopladeligt litiumionbatteri, der er hurtigt at oplade, og som holder omkring en måned eller mere, før det skal genoplades. Med det medfølgende Lightning til USB-kabel kan du oplade din enhed og automatisk parre den med en Mac. 

Gør samlingen komplet - AirPort Time Capsule

 • Ekstern / HDD
 • 2000 GB / Netværksharddisk / NAS
 • Med 1 USB-port
 • Originalt fra Apple
2.099,-
SE MERE
Levering: 1 hverdag

Har du flere Mac-computere i hjemmet eller på kontoret? AirPort Time Capsule kan tage backup og opbevare filer fra alle Mac-computere på dit trådløse netværk. Du behøver ikke længere slutte en ekstern disk til hver Mac,når du vil tage backup. AirPort Time Capsule sparer dig for det arbejde. Der tages hele tiden backup - automatisk og trådløst. 

Den nødvendige - Office til Mac

 • Word, Excel, Outlook m.m.
 • 1TB OneDrive-onlinelager
 • Til PC/Mac, iPad/tablet og telefon
 • Licens antal: 1 Bruger
499,-
599,-
Du sparer 100,-
SE MERE
Levering: Senest næste hverdag kl. 10.00

Du har altid sidste nye version med løbende opgraderinger af de nye Office 2016 programmer til PC og Mac – Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote.
Publisher og Access er også inkluderet på din PC3.

Den sikre - Norton Security

Norton Security 3.0 (5 licenser) Attach

Få din iMac, Macbook, iPad eller iPhone dækket af Norton Security. Ikke alene hjælper det med at identificere og beskytte dine enheder mod skadelig virus og malware, det sikrer også dine personlige oplysninger - og forebygger proaktivt trusler som id-tyveri og økonomisk svindel ved at fjerne dem, før de overhovedet bliver til trusler.

Optimer dit netværk - Apple Airport Express

 • 802.11a/b/g/n / 300 Mbps
 • Dualband
739,-
SE MERE
Levering: 1 hverdag

Den prisbillige AirPort Express router er kraftfuld nok til at køre et Wi-Fi-netværk derhjemme og stadig lille nok til at passe ind stort set overalt. Brug den til at oprette et nyt Wi-Fi-netværk, udvide et eksisterende Wi-Fi-netværk, trådløs deling af en printer eller til at streame musik til et andet værelse.

I shoppen

Alt Apple         Alle iPad        Alle MacBooks        Alle iMac       Alle Apple TV       Alle Apple Watch      Alle iPhones    Alle Beats