2-IN-1, Tablet+Notebook | ASUS Transformer Book T100 er en fuldt udstyret Windows 8.1  tablet og bærbar  i én. Bag 10” multitouch-skærmen med IPS-teknologi sidder en Intel® Atom™-processor og en 64 GB SSD. ASUS Transformer Book T100 er lettere end de fleste ultrabooks, og tabletten er en af de letteste 10”-tablets i verden, hvilket gør den både fleksibel og ultramobil.

 

ULTRAMOBIL MED FÅ BEGRÆNSNINGER

Takket været sit lille ydre og kraftfulde indre kan ASUS Transformer Book T100 let medbringes på arbejde og i fritiden. Den kraftfulde Intel® Atom™-processor uden blæser, men med 4 kerner, giver en hurtig og fleksibel oplevelse, både når den afspiller video og musik og når den kører flere applikationer samtidigt.       

Transformer Book T100 leveres forudinstalleret med gratis fuld version af Office Home & Student 2013.

FANTASTISK TASTATUR
For at skabe et godt tastatur med mindre dimensioner end et normalt tastatur kræves det, at tasterne er særligt behagelige at trykke på. Dette har ASUS brugt meget tid på at sikre. ASUS Transformer Book T100 er det perfekte arbejdsredskab, når man er på farten.

 

MULTITOUCH-SKÆRM MED HØJ OPLØSNING OG KLARE FARVER
Skærmen måler 10” og har en opløsning på 1366 x 768 pixel samt IPS-teknologi, som leverer brede betragtningsvinkler og klare farver. Når den tilsluttes en ekstern skærm, viser ASUS Transformer Book T100 video i Full HD gennem Micro HDMI-porten.

 

PRODUKTIV SOM EN PC, SJOV SOM EN TABLET
Der er intet som en Windows 2-i-1  når man er på udkig efter både fuld PC ydelse og sjov med en tablet. Touch, klik eller skriv – Du bestemmer, så det passer til din stil og aktivitet. Alle de apps du har brug for , finder du i Windows Store, og så kan du endda spille Xbox spil, musik og videoer. Brug Skype til videochatte, tag noter med Office og få adgang til alle dine billeder og filer med Onedrive, ligegyldig hvor du befinder.

Denne sides indhold er sponsoreret og leveret af Asus. Sidste opdatering: 13.06.14