Hvem tester?

Særligt TÆNK, EISA og Alt om DATA står bag mange Bedst-i-test produkter. Du kan læse mere om disse kåringer herunder.

TÆNK test findes inden for mange produktkategorier

Når det handler om test af produkter til private, er forbrugerrådets TÆNK test svære at komme uden om og med god grund: TÆNK har igennem de seneste år arbejdet for at gøre det lettere for forbrugere at vælge mellem produkter inden for mange forskellige produktgrupper. Der er test af vaskemaskiner, tørretumblere, computere og husholdsningsapperater med mange flere.
TÆNK kårer "Bedst i test" produkter 100 % uafhængigt af offentlige myndigheder, erhvervsliv og politiske partier.
At læse TÆNK tests er ikke gratis, hvorfor vi her på wupti henviser til testene via det grønne logo, men ikke gengiver artiklerne.

De prestigefyldte EISA awards handler om forbrugerelektronik

En EISA er en særlig slags "Bedst i test" inden for forbrugerelektronik. EISA forener specialviden fra 50 magasiner fra mere end 15 europæsiske lande og  uddeler hvert år deres prestigefyldte awards under stor mediebevågenhed. Der uddeles awards inden for forskellige produktkategorier som fx Hifi, fladskærme og mange flere.

ALT om DATA - Forbrugerelektronik og særligt computere og tablets

Test fra Alt om Data gennemføres af eksperter med stor erfaring inden for elektronik. Produkter bliver trukket igennem flere forskellige parametre og oftest sammenlignes lignende produkter med hinanden, så den bedste kan findes. Bedst i test hos Alt om Data findes særligt inden for produkter som computere, tablets og hifi.