Vaskemaskiner
Tørretumblere
Opvaskemaskiner
Køl og frys
Ovne
Komfurer
Kogeplader

Læs om test af vaskemaskiner

TÆNK-test af vaskemaskiner

Det kan være svært for de fleste forbrugere at bedømme, hvilken vaskemaskine der vasker bedst. Her kommer TÆNK test ind i billedet. De udfører grundige tests for ikke kun at finde frem til, hvilken vaskemaskine der vasker renest, men også hvilken der vasker mest miljøvenligt. Faktisk tester TÆNK på baggrund af en lang række kriterier, som de udvalgte vaskemaskiner alle skal igennem. På den bliver det vurderet, hvor god en vaskemaskine er til at vaske, begrænse vand-, tids- og strømforbrug og endelig også hvor brugervenlig den er.

I TÆNK-testene kåres der ofte flere testvindere: I den seneste test (29. april 2014) blev 8 ud af de 44 vaskemaskiner kåret som testvinder. Hver Bedst i test vaskemaskine kunne således vaske tøjet helt rent og samtidig score højt på de andre parametre. Både maskiner fra Siemens, Bosch og Miele med flere tæller blandt vinderne, og vinderne har den bedste energimærkning: A+, A++  eller A+++.

Køb din bedst i test vaskemaskine på wupti.com

Vi har altid et stort udvalg af TÆNK bedst i test vaskemaskiner. Kig efter ikonet i billedet. Vi har både nogle af de allernyeste vindere fra den seneste test, men du kan også stadig finde testvindere fra foregående år.

Rækker budgettet ikke til en testvinder, har vi naturligvis et stort udvalg af gode alternativer. Find en billig vaskemaskine her.

Hjælp til valget af vaskemaskine

Ud over at kigge efter det velkendte Bedst i test logo, kan du også dig orientere om ekspert- og kundeanmeldelser, når du vælger vaskemaskine. Kig efter antallet af stjener og se fx hvordan andre kunder har bedømt en given maskine.

Kunne du tænke dig at blive lidt klogere på dine muligheder, når du vælger vaskemaskine, kan vi anbefale dig en tur til vores guide-sektion. Se fx "Hvilken vaskemaskine skal jeg gå efter?".  

Læs om test af tørretumblere

TÆNK-test af tørretumblere

Udvalget af tørretumblere er kæmpestort og der findes mange tekniske parametre, som det kan være svært at forstå. TÆNK vælger de vigtigste parametre ud for at finde frem til, hvilke tørretumblere der kan kåres til Bedst i test.

Særligt energiforbruget er et vigtigt parameter. Men en god energiklasse er ikke nok. Brugervenlighed, tidsforbrug, programnøjagtighed, støj og ensartethed i tørringen er ligeledes nøgleområder for vurderingen.

i 2013 testede TÆNK 13 kondenstørretumblere. Testvinderen fra Miele scorede 70 procent ud af de 100 mulige, hvilket repræsenterer en maskine der klarer sig godt igennem alle kriterierne.

Køb din bedst i test tørretumbler på wupti.com

Det er altid en fordel at gå efter maskiner med lavt energiforbrug - for selvom tørretumbleren måske er lidt dyrere i indkøb, kan der hurtigt indhentes en besparelse på elregningen. 

Bedst i test Miele tørretumbleren fra 2013 har en god pris her på wupti.com (så længe lager haves). Husk at vi altid har et stort udvalg af gode alternativer. Find en billig kondenstørretumbler her.

Hjælp til valget af tørretumbler

Udover at kigge efter Bedst i test, kan du også kigge efter stjerne ved tørretumblere. Det er ikke kun eventuelle ekspertbedømmelser, men også bedømmelser fra andre kunder. Dermed kan du se, om kunder der har købt produktet, kan anbefale det.

Kunne du tænke dig at blive lidt klogere på dine muligheder, når du vælger tørretumbler, kan vi anbefale dig en tur til vores guide-sektion. Se fx "Hvilken tørretumbler skal jeg gå efter?".  

Læs om test af opvaskemaskiner

TÆNK-test af opvaskemaskiner

TÆNK har sammen med flere internationale samarbejdspartnere testet opvaskemaskiner siden 2010 - mere end 300 maskiner har været igennem prøvelserne! 

Opvaskemaskinerne bliver blandt andet testet for effektivitet (hvor rent vasker maskinen), vasketid, tørreevne, vandforbrug. Energiforbrug er også for test af opvaskemaskiner et særlig vigtigt fokusområde, da der kan være mange penge at spare, hvis maskinen er energibesparende i brug.

Nyere maskiner klarer sig bedre end ældre maskiner. Det er konklusionen i den seneste test af opvaskemaskiner fra TÆNK. Foretaget i 2013 blev to vaskemaskiner fra henholdsvis Siemens og Bosch kåret til bedst i test.

Køb din bedst i test opvaskemaskine på wupti.com

På wupti.com kan du både finde de allernyeste testvindere og vindere fra tidligere tests. Dermed er du godt klædt på til at vælge en maskine, som virkelig har bevist sit værd i tests.

Er disse maskiner alligevel ikke helt, hvad du leder efter, så husk at vi altid har et stort udvalg af andre opvaskemaskiner, som kan udgøre fornuftige alternativer. Find en billig opvaskemaskine.

Hjælp til valget af opvaskemaskine

Bedst i test logoer er selvfølgelig gode pejlemærker, når du vælger opvaskemaskine. Men du kan også med fordel kigge efter de gule stjerner, som står ved de produkter, der er blevet bedømt af eksperter og/eller andre kunder. Så kan du fx se, hvordan købere af produktet har oplevet maskinen.

Kunne du tænke dig at blive lidt klogere på dine muligheder, når du vælger opvaskemaskine, kan vi anbefale dig en tur til vores guide-sektion. Se fx "Hvilken opvaskemaskine skal jeg gå efter?".