Vores mission er, og har altid været: Godt design skal være prismæssigt overkommeligt. På dette værdigrundlag udvikler Bodum til stadighed nye kvalitetsprodukter, hvor form følger funktion inden for brygning af kaffe og te, glas i stort og småt og elektriske køkkenmaskiner. Hele tiden med det for øje at producere bæredygtigt og med respekt for miljøet, vores medarbejdere, vores samfund. Vores planet.

 

How to

BODUM® Kaffebrygger-Kollektion: Vakuum, Pour Over & Stempelkande

Om du er kaffeentusiast eller bare har brug for den perfekte kop til at gribe dagen, har Bodums Kaffekollektion dét, du skal bruge. Vakuum, Stempelkande eller Pour Over, hvilken bryggemetode er din favorit?

 

Kunsten ved Langsom Kaffe: Sådan bruger man ePEBO

Er du klar til at lave kaffe som en gal videnskabsmand med Bodums ePEBO vakuum-kaffebrygger? Det eneste du skal gøre er at kværne kaffen, tilføje vand til bundkammeret, vente på at det koger, hælde den kværnede kaffe i den øverste tragt, trykke på ON-knappen og så er du klar. Det vakuum som skabes under brygningen holder på smagen, så du får udnyttet de gode kaffebønner til fulde. Kunst og videnskab i aktion.

 

Kunsten ved langsom kaffe: Sådan bruger du en Pour Over

Vi fejrer stadig #internationalkaffedag. I dag kan du lære, hvordan du mestrer kunsten at lave Pour Over-kaffe med Igor Okafor. Ingen papirfiltre, kun ren smag.

 

Kunsten ved Langsom Kaffe: Sådan Laver Du Stempelkaffe

3 forskellige kaffebrygningsmetoder for at fejre#InternationalKaffeDag. Vi har slået os sammen med Igee Okafor for at vise, hvor nemt det er at lave kaffe ved hjælp af 4 simple trin med Bodums Stempelkande, Overhældning og Elektrisk Sifon. Vi lægger ud med at præsentere Stempelkaffesystemet, som menes at være en af de mest miljøvenlige kaffebryggere og uden tvivl den mest simple af alle bryggemetoder. Tilføj groft kværnet kaffe og varmt vand. Tryk stemplet ned og nyd herefter kaffen - nemmere bliver det ikke.