Gå på opdagelse i dit nye Bosch-hjem

I det moderne hjem er køkkenet stedet, hvor familie og venner samles. Her mødes vi efter skole og arbejde og planlægger ugens aktiviteter. Det er også her, børnene laver lektier, og vi laver mad sammen. Alt dette har en indvirkning på, hvilke egenskaber dine hvidevarer skal have.

  • Emhætten skal være støjsvag, så vi kan tale sammen, mens vi laver mad.
  • Opvaskemaskinen skal vaske alt helt rent og tørre effektivt nok til, at det hele kan sættes direkte ind i skabet efter opvasken – også den mindstes plastservice.
  • Ovnen skal have automatiske programmer, så du kan lave andet, mens middagen tilbereder sig selv.
  • Køleskabet og fryseren skal have god kapacitet og innovative løsninger, så de holder den mad frisk, du køber ind til hele ugen.

I et moderne hjem, hvor alle har en travl hverdag, tænker du meget på funktionalitet og effektive løsninger. Det gør vi også hos Bosch. Det gælder for alle rum, men måske især vaskerummet. For den aktive familie er det en god idé, at vaskemaskinen har et hurtigprogram, som kan friske træningstøjet op inden træningen. Men den samme maskine skal også have et skåneprogram, som gør det lettere at stryge fars skjorter. Det er også en nyttig funktion, at man kan med jævne mellemrum kan imprægnere lillesøsters flyverdragt i vaskemaskinen. Alt dette og meget mere kan enkelte vaskemaskiner fra Bosch. 

Klik på de forskellige faner, og udforsk de innovative og smarte løsninger, som hvidevarer fra Bosch tilbyder.