Hvem er Bosch?

Selskabet blev dannet i 1886 i Stuttgart, Tyskland som en ”Workshop for Precision Mechanics and Electrical Engineering". Det er Robert Boschs værksted for præcisionsteknik og elteknik i Stuttgart, der ligger til grund for historien. For ham var alt andet end det bedste utænkeligt. Robert Bosch havde som princip, at godt håndværk er bedre end midlertidig profit. Derfor har Bosch produkter stået for kompromisløs kvalitet, teknisk perfektion og høj troværdighed i næsten 130 år. Siden dengang har Bosch arbejdet på at forbedre teknikken og produktene for at imødekomme forbrugernes behov og forventninger. Bosch har i dag 260 fabrikker verden over, og beskæftiger 271.000 ansatte.

Bosch invented for life

Bosch hvidevarer er "Invented for life", og det har mere end én betydning:
•    Fremstillet for at forbedre forbrugernes hverdag
•    Fremstillet for at holde længere
•    Fremstillet for bæredygtighed 

Bosch i mindste detalje 

Vores produkter står for kvalitet, teknik og pålidelighed.

Vi kan ikke klare den daglige rengøring for dig. Men vi kan gøre den lettere. Med æstetisk og funktionelt design og høj pålidelighed. For os er høj kvalitet mere end sans for de bedste materialer og godt håndværk. Alle detaljer tæller, om det så gælder design, reservedele, rådgivning eller kundeservice.

Bosch produkterne udvikles bæredygtigt på alle områder. Det starter inden produktionen går i gang, og stopper ikke før emballagen er genbrugt. Cirka 40 % af vores patentansøgninger omfatter miljøbeskyttelse og bevarelse af naturressourcer. I dag er vores hvidevarer blandt de mest effektive og energibesparende i verden. Det er godt for både miljøet og for pengepungen. Du skal selvfølgelig ikke give afkald på effektiviteten, selvom du vælger vores mest energivenlige produkter.

Når vi udvikler produkter er det med forbrugeren i centrum. Bosch vil beskæftige sig med almindelige, dagligdagsproblemer og opgaver, og løse dem for dig. For bedre at kunne matche Bosch apparater med forbrugeren, vil vi gerne definere Bosch som en person, og hvordan han eller hun er.

Se mere om "Bosch i mindste detalje" i videoen.