Så intelligent, at vaskemaskinen gør alting selv

Den nemmeste og mest effektive vej til perfekt vasketøj
Du behøver nu kun med i-DOS fra Bosch at vælge det automatiske program, så du får perfekte, rene resultater efter hver vask: i-DOS-sensorerne inden i vaskemaskinen detekterer automatisk stoftype, mængden af vasketøj og hvor tilsmudset vasketøjet er, og afmåler automatisk den præcise mængde vaskemiddel og vand til hver vask. Du skal blot trykke på "start" for at opnå perfekte resultater. Du sparer samtidigt 38 %* vaskemiddel uden at spilde vand.

*Gennemsnitlig besparelse af flydende vaskemiddel, når en præcis doseringsteknologi sammenlignes med manuel dosering. International Journal of Consumer Studies 38 (2014), 265 f.

Bosch i-DOS sørger for maksimal renhed med minimalt brug af vaskemiddel

De nye Bosch vaskemaskiner er med i-DOS funktion, og når du først har prøvet det, bliver det svært at leve uden. i-DOS klarer nemlig doseringen af vaskemiddel for dig. Det betyder, at vaskemaskinen automatisk og helt præcist doserer mængden af flydende vaskemiddel - ned til den mindste mililiter - efter mængden af vasketøj, tøjets materiale og hvor snavset tøjet er. Det eneste du selv skal gøre er at fylde beholderen op med flydende vaskemiddel og eventuelt skyllemiddel efter hver 20. vask.
Korrekt doseret vaskemiddel beskytter ikke kun vasketøjet, det er også godt for både miljø og din bankkonto.
 

Mere udførlige oplysninger om, hvordan det intelligente i-DOS-doseringssystem fungerer:

Det eneste du skal gøre er at fylde de to store tromler med vaskemiddel og skyllemiddel, hvorefter det intelligente i-DOS-doseringssystem overtager styringen.

i-DOS-vaskemaskinerne måler vasketøjet præcist via automatisk detektion af vasketøj.

Auto-programmet detekterer typen af stoffer, der skal vaskes.

Vaskemaskinen bestemmer graden af tilsmudsethed via automatisk detektion af tilsmudsning.

Maskinen optimerer mængden af vand, der er brug for til hver vask, så der ikke spildes en eneste dråbe.

Se hvordan i-DOS virker