Bose Quietcomfort er et produkt man kender -  Bose har altid specialiseret sig i god og uforstyrret lyd, når du skal lytte din musik. Selvom det er rigtig godt, er der altid plads til forbedringer. Derfor har Bose nu redesignet og forbedret Quietcomfort 25 Noise Cancelling, læs mere her om hvad der gør dem så specielle.

 

Bose Quietcomfort 25 hovedtelefoner

Hovedtelefoner på. Verden på pause

QuietComfort 25 hovedtelefoner er blevet redesignet, så de lyder bedre, er mere behagelige og nemmere at tage med dig.

 Tag dem på og lad dig rive med lyden. Din musik er dyb, kraftfuld og afbalanceret, og omgivelserne er så stille, at hver eneste tone lyder klarere end den nogensinde har gjort før. Hav dem med dig når du er på farten, få fred og ro i toget eller luk brølet fra flyets motor ude og når du er afsted.

Uanset hvor støjende verden er, er der kun dig og din musik – eller bare fred og ro.

Fede funktioner
- Branchens førende støjreduktion til rejser, arbejde og alt der imellem
- Klassen bedste lyd med naturtro ydelse til den musik du elsker
- Letvægts around-ear pasform, hav dem på hele dagen uden at de generer
- Styr din musik og dine opkald med inline mikrofon/fjernbetjening
- Karakteristisk design, vælg mellem sort eller hvid

Et bedre design til dig
Bose Quietcomfort 25 hovedtelefoner er nu med højere kvalitet i materialer og finish. Hovedtelefonerne er lette og ørepuderne kan drejes endnu mere for at opnå en bedre pasform. Hovedbøjlen sidder tættere på dit hoved for at give ekstra komfort. Bose Quietcomfort kommer med AAA-batteri. Hvis AAA-batteriet løber tør, kan du stadig nyde musik dog uden støjreduktion. Du går derfor stadig ikke glip af den gode lyd.

Ørepuderne kan dreje, så de passer i et etui, der er nemt at have med sig og beskytter dine hovedtelefoner når de ligger i tasken.

Mindre støj. Mere afslappende.
Bose Quietcomfort 25 hovedtelefoner lader dig fokusere på det, der er vigtigt – din musik, film og videoer. Og udelukker det, du ikke ønsker at høre. Som f.eks. en travl gade. Kabinestøj i en flyvemaskine. Eller et travlt kontor. Avanceret støjreduktionsteknologi og unik elektronik gør det muligt.

Forestil dig du sætter dig ind i et lokale med støj. Du tager dine hovedtelefoner på, for at lytte til din ynglingsmusik. Tonerne begynder at flyde ud men der er stadig støj der kommer ind og generer. Med et klik på en knap forsvinder den generende støj øjeblikkeligt. Så kan du læne dig tilbage og nyde musikken, uden forstyrrelser.

Se udvalget af Bose Quietcomfort 25 hovedtelefoner her:

Denne sides indhold er sponsoreret og leveret af Bose. Sidste opdatering 23.07.15