Gå på opdagelse på Børnenes wupti og se vores brede sortiment af udstyr og legetøj til børn og babyer. Du finder blandt andet barnevogne, autostole, babyalarmer, møbler, legetøj til ude og inde, cykler og så videre.

De første år af barnets liv, vokser og ændrer et barn sig utrolig hurtigt. I disse år udvikler barnet sig fra at kunne smile og holde øjenkontakt til at kunne hoppe og løbe. Derfor er det enormt vigtigt, at det udstyr og legetøj, man anskaffer sig, understøtter barnet i det stadie, som barnet er i.

Her finder du et stort udvalg af produkter, som både understøtter dit barns udvikling i alderen 0-3 år.

Klapvogne

En klapvogn er et glimrende transportmiddel til at transportere dit barn fra A-B. En klapvogn er mest ideel, når barnet er så stort, at han eller hun selv kan sidde og anbefales fra cirka 6 måneders alderen og op til cirka 3 år afhængigt af modellen.

 • 2 produkter i en
 • Legetæppe og aktivitetsbord
 • Underholdning og dansende lysshow
 • Batterier: 3 stk AA, medfølger ikke
699,-
799,-
Du sparer 100,-
SE MERE
Levering: 1 hverdag

Babylegetøj

Gennem leg kan dit barn udforske og forbedre sine sanser og motorik. Babylegetøj er specielt udviklet til de helt små børns behov, og på wupti.com finder du et stort udvalg fra kendte mærker som Bright Starts, Lamaze, Hape, Fisher Price og BRIO.

Se hele udvalget af babylegetøj her

Eichhorn skråstol

Skråstole

En skråstols bevægelser gynger i takt med barnets, og virker derfor beroligende.

Vær dog opmærksom på, at det ikke anbefales, at barnet sidder der i længere tid af gangen.

Römer Primo autostol Sort

Autostole

Det er et lovkrav, at børn under 135 cm. skal være fastspændt i bilen i en autostol. Det er derfor vigtigt for barnets sikkerhed, at du vælger en autostol, som passer til både barn og bil.

 • Intelligent babyalarm
 • Kan styres fra App
 • Med kamera og vægbeslag
1.799,-
SE MERE
Levering: 1 hverdag

Babyalarmer

En babyalarm giver forældrene frihed og tryghed, når barnet eksempelvis sover i barnevognen udenfor. Mange er vores babyalarmer er udstyret med et kamera, så du udover at kunne høre barnet, også kan se det.

PUCH Løbecykel - lyserød

Løbecykler

Løbecyklen er med til at udvikle barnets balance og motorik samtidig med, at den giver mange timers sjov og leg. Nogle børn kan bruge en løbecykel allerede fra 1 års alderen.

 • Inkl. beskyttelse til top og bund
 • Med rum til opbevaring
635,-
SE MERE
Levering: 1 hverdag

Sandkasser

Leg i sandkassen er med til at stimulere barnets udvikling på flere måder. Både barnets taktilsans, også kaldet følesans, kreative side og sociale kompetencer.

Sleepy triple foldemadras mørkegrå

Foldemadrasser

Lad dit barn tumle på en god foldemadras, hvor leg er behageligt og sjovt.

Foldemadrasser kan også kan anvende som ekstra sengeplads til overnattende gæster.

I aldersgruppen 4-6 år udvikler barnet sig på utroligt mange måder. Både kropsligt, følelsesmæssigt, kognitivt, sprogligt og socialt.

Herunder finder du et bredt udvalg af produkter, som kan hjælpe dig som forælder til at guide dit barn gennem disse år.

Cars 14" - rød

Børnecykler

Børnecyklen er et glimrende transportmiddel for dit barn, når I skal på tur. Den giver både mange timers sjov udenfor og gør, at barnet kan holde til en længere strækning end på gåben.

 • Store 205mm hjul
 • Foldbart / Støddæmpning
 • Kraftig bremse på baghjul
 • Max personvægt: 100kg
699,-
SE MERE
Levering: 1-2 hverdage

Løbehjul

Løbehjul er meget populære blandt børn og det med god grund! Et løbehjul kan både bruges til transport hen til vennerne og til at lave seje tricks. Generelt er løbehjul gode til at træne balancen og er en sjov form for motion.
 

Se alle løbehjul her

 • 9-36 kg.
 • Aftageligt og vaskbar
 • 3-punktsele
1.032,-
SE MERE
Levering: 1-3 hverdage

Autostole til større børn

Op til barnet er 135 cm i højden, er det et lovkrav, at børn er spændt fast i en autostol under kørsel. Vælg derfor en autostol, som passer til både barn og bil for at sikre barnet.

 • 12 volt
 • Fra 3 år
 • 2 stk
1.399,-
SE MERE
Levering: 1 hverdag

Elbiler

Med en elbil eller eldrevet motorcykel vil du uden tvivl imponere dit barn. Elbilerne i vores sortiment er lavet til drenge og piger i forskellige aldre, og flere af dem har plads til passagerer, så søskende eller venner kan køre afsted sammen, mens de har det sjovt og hyggeligt.

Se alle elbiler her

Kids vægreol hvid

Børnemøbler

Indret børneværelset med børnemøbler. Vi har et kæmpe udvalg af alt lige fra borde og stole til børnesenge og reoler. Gå på opdagelse blandt vores Disney børnemøbler eller vælg simple, hvide børnemøbler.

 • Bordlampe
 • Hvid
 • Højde: 157 mm
201,-
SE MERE
Levering: 6-8 hverdage

Børnelamper

Børnelamper er den idelle løsning til at skabe en hyggelig stemning på børneværelset. En softpal lampe er den perfekte sengelampe og findes i mange søde designs.

Børn i aldersgruppen 7-9 år har nu udviklet sig grovmotorisk. Det vil sige, at de nu kan løbe og hoppe og har en god forståelse for deres egen formåen. Men barnet udvikler sig ikke kun kropsligt i denne periode. Også kreativt og kognitivt udvikler barnet sig.

Herunder finder du produkter, som barnet i dette stadie kan få det maksimale ud af, og som samtidig udfordrer dit barns udvikling.

1.999,-
2.495,-
Du sparer 496,-
SE MERE
Levering: 2-3 hverdage

Segboards

Et segboard, også kaldet balance board, er et smart transportmiddel men også sjovt legetøj. Læn dig roligt frem og segboardet vil begynde at rulle der ud af med op til 18 km/t! Med en rækkevidde på op til 20-30 kilometer på en enkelt opladning kommer du hurtigt afsted hen til vennerne.

Se alle segboards her

 • Diverse mål: 5400x6090 mm - højde 3000 mm Inklusiv sikkerhedsareal på 2000 mm
 • Består af: Jungle Gym Castle kit sæt, Jungle Gym Climb modul Xtra kit sæt, Jungle Gym Castle og Climb træpakke.
 • Materiale: Fyrretræ, metal og plast
 • Legetårn med historisk islæt
4.999,-
SE MERE
Levering: 1-5 hverdage

Jungle Gym legetårne

Jungle Gym legetårne er timevis af aktiv leg for dit barn sammen med vennerne i haven. Legetårnene kommer som afskårede længder, så det er nemt at samle for dig som forælder.

Bestway WaveEdge SUP - paddleboard

SUP - paddleboards

Et stand up paddleboard kan bruges som en sjov motionsform i de mange søer og bugte i det danske land. Med et paddleboard træner man både balance og alle kroppens muskler på en sjov måde, hvor man samtidigt kan se naturen fra helt nye, spændende vinkler.

Se alle paddleboards her

Max Ranger trampolin IN- Ground inkl. sikkerhedsnet Ø 396 cm

Trampoliner

Et barn i alderen 7-9 år kan få det maksimale ud af en havetrampolin, da de i denne alder for alvor begynder at have en forståelse for deres egen kropslige formåen.

Bestway fast set pool - 9.677 liter

Vandleg og pools

En pool vil helt sikkert være et hit på varme sommerdage, hvor hele familien kan tumle løs med vandleg og samtidigt blive dejligt afkølet. I vores store udvalg finder du alt fra små badebassiner til store pools med filter, der sikrer masser af udendørs sjov med vand.

Guide til at vælge pool

Guide til rent vand i pool/badebassin

Se hele udvalget af vandleg og pools her

Børn i aldersgruppen over 10 år er selvsagt meget forskellige. For alle børn i denne aldersgruppe gælder det, at fysisk aktivitet og socialt samvær fortsat er vigtigt for barnet.

Herunder finder du produkter, som kan understøtte børn i aldersgruppen over 10 år.

DJI Phantom 3 Standard

Droner

En drone er et avanceret stykke legetøj, der giver mange timers sjov. Med det indbyggede kamera giver en drone mulighed for at opleve dine opgivelser fra luften. Dronerne på wupti.com er nemme at installere og sætte igang, så du hurtigt kan blive din egen dronepilot. 

Se alle droner her

PUCH Sweet 3 gear 20" - hvid

Cykler

Cykler er fantastiske til børn i alle aldre. Det er en god måde, som et barn kan få rørt sig på, og samtidig et effektivt transportmiddel, så barnet selv kan komme til og fra skole.

 • 5 års garanti
 • PU læder på slidflader
 • Behagelig vippefunktion
 • Polstrede armlæn
1.067,-
SE MERE
Levering: 1-2 hverdage

Gaming stole

Se vores udvalg af seje og komfortable gaming stole. Få det optimale ud af gaming med en gaming stol, som er ergonomisk og ser fed ud på børneværelset.

At have små børn kan virke som noget af en udstyrssport. Babyudstyr kan have flere funktioner, både som en del af barnets læring og udvikling, og som en hjælp til dig som forælder. Derfor kan du selvfølgelig finde alt i babyudstyr på wupti.com.

Børneværelset er et meget vigtigt rum i huset. Dette rum skal både være funktionelt og brugbart og samtidig indbyde til fantasifuld leg, så barnet har lyst til at være her.

Herunder finder du et udsnit af vores brede sortiment af produkter til børneværelset.

Legetøj er et fantastisk redskab for børn til at udvikle sig på alle mulige måder. Både sociale ved at lege med sine venner, cognitivt og kreativt ved at lave utrolige universer, man kan lege i, og kropsligt ved at udfolde sig i disse universer.

Herunder finder du et bredt udsnit af vores udvalg indenfor legetøj.
 

Leg udendørs giver børnene større mulighed for udfoldelse både fysisk og kreativt. Den friske luft og aktive leg er med til at stimulere børns udvikling såvel krposlogt som kreativt og socialt, når de leger i fællesskab.

Herunder finder du et udsnit af vores brede sortiment indenfor udeleg.

  • Diverse mål:
  • Består af: Jungle Gym Cabin kit sæt og træpakke.
  • Materiale: Fyrretræ, metal og plast
  • med 2 stiger, stjernekikkert og sandkasse
  2.995,-
  SE MERE
  Levering: 1-5 hverdage
  • Diverse mål: 5400x6090 mm - højde 3000 mm Inklusiv sikkerhedsareal på 2000 mm
  • Består af: Jungle Gym Castle kit sæt, Jungle Gym Climb modul Xtra kit sæt, Jungle Gym Castle og Climb træpakke.
  • Materiale: Fyrretræ, metal og plast
  • Legetårn med historisk islæt
  4.999,-
  SE MERE
  Levering: 1-5 hverdage
  • Diverse mål: 5490x5800 mm - Højde 2900 mm Inklusiv sikkerhedsareal på 2000 mm
  • Består af: Jungle Gym Farm kit sæt, Jungle Gym Swing modul Xtra kit sæt, Jungle Gym Farm og Swing træpakke.
  • Materiale: Fyrretræ, metal og plast
  • med gyngemodul og 2 gynger
  5.999,-
  SE MERE
  Levering: 1-5 hverdage