Gaveideer

Ny computer? Printer? Eller måske er årets helt store gaveønske en iPad? Bliv inspireret med fede produkter fra vores store computer-kategori.

HP bærbar 17-p103no

HP bærbar 17-p103no

Det vigtigste ved denne bærbare pc fra HP er den perfekte kombination af design, driftsikkerhed og fantastiske funktioner. Det er stil og produktivitet til en skarp pris.

Computeren har en 17,3" HD+ skærm med fantastiske farver og detaljegrad. Derudover har den AMD Quad-Core processor, som betyder, at den kan klare selv de mest krævende opgaver. SIdst men ikke mindst er den produceret i lækkert design.

Microsoft Surface Pro 4 128GB Core M - Surface Pen medfølger

Bærbar og tablet i én

Den nye Surface Pro 4 kan klare alt, du sætter den til, og er samtidig lettere end nogensinde. Gå fra ultrabærbar tablet til en komplet laptop på et splitsekund, uanset hvor du er.

Surface Pro 4 har en enestående skærm, den er utroligt mobil og den har mere kaft end sin forgænger. Takket være kickstanden med flere positioner og det forbedrede tastatur (købes separat) fungerer den lige som en laptop.

Det perfekte tilbehør
  • Strøm til tablet og mobil på farten
  • Anbefalet af Alt Om Data
  • Oplader iPhone 5 op til 4 gange
  • Indbygget lommelygte
256,-
SE MERE
Levering: 1-2 hverdage

TP-Link 10400mAh PowerBank

Med en PowerBank fra TP-Link har du et backup-batteri, som du kan tage med på farten til at oplade din smartphone eller tablet, når du er ved at løbe tør for batteri. En almindelig smartphone kan oplades på blot halvanden time og op til 3-5 gange. Takket være to USB-porte kan du endda oplade to enheder samtidigt. Derudover er der indbygget lommelygte, så du også altid har lys lige ved hånden.