Cyber monday 2017 den 27. november på wupti

Mandagen efter Black Friday kaldes Cyber Monday og er dagen, hvor særligt de online butikker er gået besærk. Derfor kan vi slet ikke vente - kan du?

Særlige Cyber Monday tilbud!

Er du klar til at gå på jagt efter skræmmende lave priser? Vi glæder os ti lat tage i mod dig med tilbud på alt lig fra elektronik og hvidevarer over til boligudstyr, fritid og haveindretning.

Følg med her på siden!

Vi kan endnu ikke afsløre alle detajler, men i takt med at dagen nærmer sig, kan du se frem til mere information. Tip: Måske skal du være klar, før du tror!

Hvornår er det Cyber Monday?

  

 

Lad os fejre Cyber Monday sammen!

Cyber Monday er den helt rigtige dag for wupti at gå helt amok på! Hvorfor? Fordi denne dag mest af alt handler om gode tilbud, der kun kan fås online!

Og eftersom vi ikke har nogen butikker, betragter vi denne dag som en vaskeægte højtid! Hvad kan være mere oplagt for den første rendyrkede danske wekbutik? Cyber Monday er en dag som vi helt uundgåeligt skal fejre på behørig vis - glæd dig!

Dagen var da også oprindeligt webutikkernes modsvar til Black Friday, og denne mandag er hurtigt blevet en af de største online shopping dage overhovedet.

Spar tid og få julegaverne i hus!

Hvorfor ikke benytte dagen til at påbegynde julegave-indkøbene? På wupti har vi altid over 20.000 varer inden for mange forskellige kategorier: Du kan helt sikkert finde noget på Cyber Monday!

Du kan finde noget på wupti, hvad enten du leder efter computere, tablets, noget til hjemmet eller fritidsudstyr og legesager.  

Køb online her på wupti og nyd godt af lynhurtig levering. Bestil med få klik og få din vare i hænderne inden for få hverdage - typisk 1-3 hverdage. Læs mere om levering.