13.01.15

Nyt på wupti: Vi opgraderer på DJ udstyr!

Under kategorien "DJ udstyr" vil du fremover finde alt, hvad du har behov for til dit DJ setup. Der er tale om topprofessionelt udstyr fra de bedste mærker.

Alt du som DJ har behov for!

Vi forhandler de mest anerkendte mærker som Pioneer og ADJ og fører alt lige fra lys og høretelefoner over til mixere/controllere og røgmaskiner. Og under hver kategori får du flere og flere valgmuligheder, så du er sikker på at finde den optimale løsning.

Vi vil løbende udbygge sortimentet med nye produkter, men allerede nu er mange produkter tilgængelige. Se alt vores DJ udstyr!

Noget af det allernyeste er vores udvalg af professionelle forstærkere fra American Audio.  I dette brede udvalg finder du næsten helt sikkert den forstærker, der passer bedst til dit behov. Se udvalget af forstærkere.

Pioneer DJ udstyr i kompromisløs kvalitet

På wupti.com finder du et voksende udvalg af Pioneer DJ udstyr. Med løbende tilvækst af nye produkter tilbyder vi Pioneers fineste blandt andet inden for mixerpulter.

Eksempelvis finder du flere kompakte Pioneer controllere, som ikke bare giver dig optimal kontrol med musikken, men som også gør transporten mere bekvem. Se hele udvalget af mixere.

Pioneer hører til blandt de mest velrenomerede producenter inden for DJ udstyr og mange DJ's sværger fuldstændig til de topprofessionelle produkter, der er frugterne af Pioneers store ekspertise. 

Stort udvalg af udstyr fra ADJ

Kombinationen af innovation og pris gør ADJ (tidligere American DJ) til noget ganske særligt på markedet, og på wupti.com vil vi føre et spændende udvalg af ADJ DJ udstyr.

ADJ er en af de største inden for lysudstyr, men der produceres også nogle af markedets bedste røgmaskiner.

Du kan følge udviklingen i udstyr fra ADJ, hvor nye produkter løbende kommer til.