Topliste: De mest solgte droner lige nu!

En drone er den ultimative gadget med et væld af muligheder for spænding, underholdning og sågar flyvende videooptagelse! Her er de mest solgte!

Mest solgte droner op til 1000,-
Mest solgte droner fra 1000,-

Derfor er dronen "oppe i tiden"

Her et samlet overblik over de vigtigste årsager til, at flere og flere droner kommer på vingerne!  

  1. Vanedannende og spændende
  2. Kig ned fra himlen! Mange modeller kan optage video i høj kvalitet
  3. Overraskende nemme at betjene
  4. Mange slags typer til forskellige behov/pengepunge
  5. Kan også bruges til mere seriøse formål.

Bemærk: Der er ikke "fri leg", når det angår flyvning med droner i Danmark. Læs mere her: Regler for flyvning med drone i DK (åbner PDF)

Brug din drone til underholdning…

Droner til private har skabt sig et navn på at være et særdeles underholdende og unikt stykke legetøj for unge og vokse. Det er bare super sjovt og lidt udfordrende at være pilot og styre dronen efter bedste evne, selvom drone-producenterne går langt for at gøre kontrol og styring så nem som muligt.

De fleste droner er en form for fjernstyret helikopter, der kan styres via fx tablet eller controller. Der findes også køretøjsbaserede droner, som kørende på jorden udfører vilde tricks og kan hoppe langt op i luften.

En drone med kamera gør oplevelsen endnu federe, og heldigvis leveres flere droner  med indbygget kamera, så du kan følge flyveturen fra din tablet. Dermed kan du reelt opleve at kigge ned fra himlen, uden at du selv skal op i luften!  

…men også til mere seriøse formål

En drone er sjov at bruge. Men hermed ikke sagt, at den kun er til underholdning.

Den fjernbetjente drone findes i flere forskellige prislejer, og det er klart, at jo dyrere dronen er, jo mere kompleks bliver den også. Med en billigere drone får du en enkel drone til den lette sjov og spas.  Betaler du mere, finder du seriøse droner egnet til hobby/entusiaster.

Det er værd at huske på, at du særligt med de mere avancerede droner reelt har et stykke avanceret værktøj, du kan bruge til professionelle luftoptagelser og praktiske formål som fx at overvåge hele din matrikel eller til at lave fantastiske film af landskabet*.

*Vi anbefaler, at du inden take-off læser den danske lovgivning vedr. regler for droneflyvning.