Produktnyheder

Hold dig opdateret på de bedste nyskabelser og de mest væsentlige løsninger.

 

02.03.16

iRobot støvsugere

Læs om udvalget af robotstøvsugere og gulvaskere fra iRobot. Markedsledende teknologi gør rengøringen utrolig nem.

Se mere >

 

16.02.16

Wilfa Svart Presisjon kaffemaskine

God kaffe fra første dråbe: Om vigtigheden af at brygge kaffe ved 92 grader - allerede fra første dråbe. Wilfa Svart Presisjon er en kaffemaskine lidt ud over det sædvanlige.

Se mere >

 

02.02.16

Køkkenudstyr fra Sage by Heston Blumenthal

Hvad sker der, når den finurlig professionelle kok Heston Blumenthal sætter sit præg på køkkenudstyret? Det får du svar på med Sage, der er lavet i direkte samarbejde mellem Sage og Blumenthal og derfor præget af en videnskabelig og kreativ tilgang til madlavning.

Se mere >

 

06.08.15

Det rigtige tilbehør til din Windows 10 computer

Se hvordan du får det fulde ud af din Windows 10 computer. Her er alt det rigtige tilbehør, som du med garanti vil blive glad for!

> Gå til side

 

23.07.15

Bose Quietcomfort 25

Hovedtelefoner på. Verden på pause. QuietComfort 25 hovedtelefoner er blevet redesignet, så de lyder bedre, er mere behagelige og nemmere at tage med dig. Uanset hvor støjende verden er, er der kun dig og din musik – eller bare fred og ro.

Gå til side >

 

23.07.15

Bose Soundlink Mini II

Ny kompakt trådløs højttaler fra Bose. Bose Soundlink Mini giver en naturlig lyd og en markant dyb bas, end hvad der forventes af så lille en højttaler.

Gå til side >

 

03.06.15

Huawei P8 - Topmodellen til den prisbevidste

Huawei P8 er ikke bare en telefon af høj kvalitet - den stryger også igennem flere tests med topkarakter. En ny stjerne! Se udvalg, få al den info du skal kende og læs et uddrag af testresultater.

Se mere >

 

06.05.15

Høretelefoner fra Sennheiser

Skal du have nye høretelefoner, er Sennheiser et godt sted at gå hen. Lydspecialisterne har kastet sig over høretelefoner med bragende succes: Find de perfekte høretelefoner til din smartphone, til din gaming eller til din træning.

Se mere >

 

20.04.15

Surface 3 - Den gennemførte 2i1 bærbar

Med Surface 3 viser Microsoft, hvor veludført 2i1 computere kan konstrueres. Gennemført ned til mindste detaljle og med et uimodståeligt lækkert design! Stærk ydelse i et kompakt og slankt format gør, at du vitterlig får to enheder i én!

Se mere >

 

04.03.15

Slå græs næsten uden at røre en finger!

Med de avancerede robotpæneklippere fra Robomow kombinerer du effektiv græsslåning med nem betjening via smartphone. Så bliver det ikke meget lettere at slå græs!

Se mere >

 

19.02.15

Alarm fra Sikkerthjem

Sikkerthjem alarmsystem giver  tryghed, nem betjening og opsætning. Og det hele med fuld sikring! Se produkter/priser og bliv klogere på, hvad du helt præcist får ud af at have et G5 Sikkerthjem-alarmsystem.

Gå til side >

 

01.07.15

Sony præsenterer nyt actionkamera

Sony gør det klart, at et lille actionkamera sagtens kan have kraftige funktioner, der nok skal følge med ligegyldigt, hvilken situation du gerne vil filme i! Sony HDR-AZ1 er klar til at imponere dig!

Gå til side >

 

17.03.14 - opdateret 27.11.14

Lenovo YOGA - nye topmodeller!

YOGA-serierne fra Lenovo består af tablets og bærbare computere, der med sine mange funktioner giver dig mulighed for at anvende dem på netop den måde, der passer dig i den givne situation.

Gå til side >

 

26.11.14

Nyt fra KitchenAid

Kan du lide at tage kaffen med på tur? Frister en sodavandsmaskine og dejlig boblevand også dig? Eller er du også blevet glad for frisk juice? Så er der gode nyheder fra KitchenAid. 

Gå til side >

 

19.11.14

Philips Shaver Series 9000 - Den bedste fra Philips

Philips viser fordelene ved deres bedste Shaver nogensinde - Series 9000. En gennemført barbermaskine til manden, der ikke er vant til kompromisser og som heller ikke vil gøre det med sin barbering.

Gå til side >

 

01.10.14

HP x360 - Fleksibilitet for alle pengene!

Der findes computere. Der findes tablets. Og så findes der dem, som ikke lige sådan lader sig blive sat i boks. Sådan er HP x360! Læs mere på siden her.

Gå til side >

 

11.08.14

Thermex - Emhætter siden 1958

Den danske producent Thermex ligger placeret lige nord for Limfjorden i Hjørring og har produceret emfang og emhætter i en menneskealder. Her kan du læse mere om dine fordele og se udvalgte produkter. 

Gå til side >

 

18.08.14

Philips 48PFS8209 med Android™TV – Smart TV på en helt ny måde!

Philips kombinerer nu Smart TV med Android. Ikke nok med at 8000-serien er et ultratyndt design så er der også fokus på Google Play og lækre billeder. Lær mere om de nye Android fjernsyn fra Philips.

Gå til side >

 

28.07.14

Sony Action Cam – Til eventyren i os alle

SONY præsenterer Sony action cam AS100V – et slankt, let og robust action kamera, der virkelig kan følge med, når du filmer!

Gå til side >

 

04.07.14

Grill uden besvær med Cobb

Så bliver din grill-sæson ikke lettere! Cobb grill blliver kun varm indeni - ikke uden på. Samtidig er Cobb perfekt til bordet og til udflugten. Fire forskelle typer sikrer en Cobb bordgrill til ethvert behov - også dit!

Gå til side >

 

24.06.14

Liebherr køle/fryseskabe - Ideer med kvalitet

Liebherr har specialiseret sig i udvikling og produktion af førsteklasses køle-/fryseskabe. Det skaber grobunden for nogle helt unikke produkter.

Læs mere >

 

23.06.14

De unikke løsningers legeplads

Dyson er står for anderledes løsninger såsom poseløse støvsugere og ventilatorer uden blade.

Læs mere >

 

 

13.06.14

Asus Transformer Book er tablet og computer i ét

Asus kombinerer tablet med den bærbare computer. Resultatet er en enestående fleksibel enhed med flere fordele. Samtidig er Transformer Book en af de letteste 10”-tablets i verden. 

Læs mere >

 

27.05.14

Multiroom streaming med WAM!

Samsung er kommet med det nyeste inde for multiroom streaming, nemlig WAM serien. Serien er lavet til dig der ønsker at kunne styre din lyd trådløst og have uendelige muligheder for afspilning. Det giver WAM serien dig med højtalerne M5 og M7.

Gå til side >

 

27.05.14

Samsung HU8505 Curved UHD vækker dine sanser!

Samsung præsenterer det nyeste skud på stammen indenfor højteknologiske fjernsyn, nemlig Curved UHD TV. Men hvad betyder et Curved UHD fjernsyn for dig?

Gå til side >

 

 

02.05.14

Lækker lyd med Philips

Philips har fokus på lyd der følger dig hvor end du er. Vær’ festens midtpunkt som DJ eller lyt til din ynglings musik på farten, ligegyldigt hvad du leder efter så har Philips det du leder efter. Fokus på høretelefonerne Foldie og lydsystemet M1X-DJ!

Gå til side >

 

28.03.14

Nyheder fra Braun - Designet til at gøre en forskel

Kendt for kvalitet og lækkert design. Det er essensen af Braun, der er et stærkt synonym for innovative produkter i høj tysk kvalitet. Her præsenteres de tre seneste nyheder!

Gå til side >

 

17.03.14

Kameraer med stærke kræfter

Fujifilm er verdenskendt ikke bare for at komme med topmodeller indenfor kameraer, men også kameraer hvor der virkelig ligger stærke kræfter bag facaden og hvor du kan mærke at der ligger enormt mange tanker bag. Wupti.com har sat fokus på Fujfilm’s X-M1 serie – læs mere om topmodellen fra Fujifilm her!

Gå til side >

 

19.02.14

Lækker bærbar lyd – Jabra, you’re on!

Jabra vil gerne levere kraftig, krystalklar og lækker lyd - så nemt som muligt. Med Jabra Solemate har de skabt en den perfekte bærbare, trådløse og kraftfulde højtaler.

Gå til side >

 

03.01.14

Fang de bedste øjeblikke med GoPro actionkameraer – Be a Hero!

GoPro er stormet frem på markedet med actionkameraer, der ikke bare optager de normale øjeblikke, men er bygget til at kunne være med, når de vilde, specielle og ekstreme øjeblikke sker!

Gå til side >

 

17.12.13

Miljøvenlige hvidevarer fra Bosch - Gør det grønt!

Hvidevarer behøver ikke være nogle af de største energislugere i hjemmet: Bosch hvidevarer med Green Technology inside er produkter med særlig fokus på at spare energi: Til fordel for dig, din pengepung og miljøet.

Gå til side >

 

26.11.2013

KitchenAid præsenterer...

KitchenAid er kendt for design og enestående kvalitet. Læs hvorfor den originale standmixer er så speciel og se nogle af de nyeste produkter.

Gå til side >

 

26.11.2013

OBH Nordica med 4 fede nyheder

Ny køkkenmaskine, vakuumforsegler, dampstation og kaffemaskine. Din dagligdag bliver ikke den samme igen!

Gå til side >