Elektronik, spil og tilbehør fra under 200 kr.

Mangler du inspiration til ønskerne? Vi har lavet den ultimative ønskeliste for gadgetfreaks og fans af god elektronik. Der er blu-ray afspillere, computerspil, tilbehør og meget mere. Se fordele, anbefalinger og mest solgte produkter.

Ønskelisten

Her er den samlede liste. Hvad frister dig? (Klik for at se mere)

 
Blu-ray afspiller

Hvad går det ud på?

Blu-ray er afløseren til DVD. Betegnelsen Blu-ray dækker over et optisk diskformat som kan anvendes til at lagre højtopløselige videoer og spil. Den mest markante forskel i forhold til DVD ligger følgelig i billedkvaliteten, da en blu-ray afspiller serverer sit indhold i Full HD.

Ligesom DVD’er har blu-ray også menuer med ekstramateriale og funktioner. Derudover kan en blu-ray afspiller afspille dine almindelige CD’ere og DVD’ere. Du går altså ikke glip af noget ved at vælge en blu-ray afspiller.       

Hvorfor vil jeg gerne ønske mig det?

Har du i forvejen en god fladskærm, er en blu-ray afspiller den perfekte makker til kompromisløs billedkvalitet og skarpe farver. Og faktisk begrænser fordelene ved en blu-ray sig ikke kun til bedre billeder. Også lyden er løftet markant. Dette skyldes blu-ray diskens store lagerkapacitet, hvilket muliggør en nøjagtigere lydgengivelse, ligesom ekstrahøjttalere bedre understøttes.

 • Op til syv gange højere opløsning end DVD: Bedste billedkvalitet på en HD fladskærm!
 • Præcise farver for fyldigere, mere livagtige billeder
 • Særlig god lyd
 • Menuer og ekstra materiale som du kender det fra DVD
 • En blu-ray afspiller kan afspille almindelige CD’ere og DVD’ere.

Hvilken blu-ray afspiller skal jeg vælge?

Udvalget af blu-ray afspillere er selvfølgelig rigtig stort. Du kan få afspillere med fx 3D, Smart TV og andre innovative funktioner. Men også hvis dit primære ønske blot er en afløser til DVD-afspilleren, og du ikke har ikke behov for de helt særlige funktioner, har du flere muligheder.

Philips BDP2100 og Samsung BD-F5100 er begge gode bud på en prisbillig blu-ray afspiller med alle de nødvendige grundfunktioner, som du har behov for. De er begge udført i god kvalitet og har HDMI samt USB, så du også kan afspille dit indhold fra fx din smartphone eller en anden ekstern enhed.

Til toppen

Mest solgte blu-ray afspillere
 

Hvad går det ud på?

En god computer fortjener en god computermus. Dette styreredskab er helt afgørende for din glæde ved at benytte computeren, når du surfer på nettet eller navigerer rundt på computeren. Derfor kan det hurtigt svare sig at investere i en ordentlig computermus med god komfort. En god idé er at gå efter en trådløs mus:

Trådløs mus

Med en trådløs mus slipper du for besvær med kabler. I forhold til kvalitet er der stort set ikke forskel på en trådløs mus og en almindelig mus. Samtidig bliver den trådløse mus stadigt mere populær, hvilket kan tilskrives, at prisen for en trådløs mus ikke er meget højere end en almindelig mus.

Hvorfor vil jeg gerne ønske mig det?

Med en trådløs mus får du en friere, mere behagelig oplevelse og nyder samtidig samme kvalitet og brugervenlighed som alle andre mus. En trådløs mus er derfor et oplagt ønske for alle med en computer.

 • Ingen trælse ledninger
 • En friere, mere behagelig brugeroplevelse
 • En trådløs mus giver samme kvalitet og brugbarhed som den almindelige mus
 • Ikke meget dyrere end almindelige mus.

Hvilken trådløs mus skal jeg vælge?

En trådløs mus kommer ligesom den almindelige mus i et væld af afskygninger. De dyrere versioner kan fås i eksklusive materialer og med helt særlig designs. Men du kan også få mere prisbillige alternativer. Et godt bud på en trådløs mus til en god pris og samtidig med stor komfort er Microsoft Sculpt Comfort Mouse.

Særlig designet til Windows er det en trådløs mus med 6 knapper og 4-vejs scroll, så du nemt kan scrolle både vandret og lodret. Denne trådløse mus er tilmed særlig smart, da den kan tilsluttes via bluetooth, hvormed du slipper for USB-dongle i computeren. Nemt!

Til toppen

Mest solgte mus
 

Hvad går det ud på?

En gamer mus er lavet til en hårdere behandling og er samtidig mere avanceret end almindelige mus. Derudover er den udstyret med et større antal programmerbare knapper. Nogle gamer mus leveres sågar med forudinstalleret softwareprofiler optimeret til udvalgte spil.

Gamer mus

Hvorfor vil jeg gerne ønske mig det?

Som gamer er en dedikeret gamer mus et must have, hvis du vil sikre dig de bedste chancer for sejr. Den giver dig udholdenhed, så du kan blive ved over lange perioder. Samtidig er den 5-10 gange mere præcis end almindelige mus.

 • Programmerbare taster så du kan optimere den til dine spil
 • Komfort og sikkerhed over lang tid, da gamer mus er mere robuste og ergonomisk optimerede
 • Træfsikkerhed: Gamer musen er mere følsom og præcis.

Hvilken gamer mus skal jeg vælge?

Ønsker du ikke at gå på kompromis, er R.A.T. 7 fra Mad Catz et spændende valg. Her får du virkelig en gamer mus klædt på til sejr. Ikke nok med dens programmerbare taster, dens unikke og robuste design eller dens laserteknologi med 6400 dpi, så har den også aftagelige paneler og justerbar vægt.

Mad Catz R.A.T. 7 kan derfor tilpasses dit greb for maksimal komfort og personalisering og med vægtsystemet kan du yderligere skræddersy musen til dig selv og dine spil.

Til toppen

Mest solgte gamer udstyr
 

E-bogslæser

Hvad går det ud på?

En e-bogslæser er som navnet antyder en digital boglæser til at læse elektroniske bøger med. En e-bogslæser er altså specialdesignet til at gøre læsningen så komfortabel som mulig, og har du først prøvet en, er det svært ikke at blive forelsket i det nemme formats gode komfort.

E-bogslæser fra Pocketbook

Hvorfor vil jeg gerne ønske mig det?

Elsker du bøger, men synes du det traditionelle format er en kende for besværligt, er en e-bogslæser et genialt gaveønske, hvor du sparer plads på boghylden og opnår komfortabel læsning. Skærmene er generelt fine og på cirka 6”, så enheden stadig er nem at håndtere.

 • Du behøver ikke have fysiske bøger stående
 • Komfortabel læsning
 • Mange modeller fungerer også i direkte sollys og mørke 
 • God skærmstørrelse og kompakt format.

Hvilken e-bogslæser kan vi anbefale?

E-bogslæserne fra PocketBook er nogle af de mest populære lige nu og er en rigtig god anbefaling. Designet er afrundet, så e-bogslæserne er rigtig gode at holde ved. Og selv basismodellen fungerer i skarpt sollys, har batteritid på op til en måned og wifi, så du kan læse avisartikler og andet.

Topmodellen PocketBook Touch Lux 2 har yderligere Pearl HD skærm og en særlig belysning, så du også kan læse din e-bog i mørke. Alle Pocketbooks har 4 GB intern hukommelse til 2000 bøger.

Se udvalget af Pocketbook i shoppen

Til toppen

 

Hvad går det ud på?

Med et PC spil er underholdningen sikret, så selvfølgelig er PC spil et helt oplagt ønske. Og der er selvølgelig spil både til drenge og piger.

Hvilke PC spil skal jeg vælge?

Hvad du vælger, er i høj grad et spørgsmål om præference og behov. To meget populære PC spil er The Sims og Farming Simulator som begge er kommet i nye udgaver:

Sims 4 til PC

The Sims er et PC spil med fokus på at lade spilleren lege med livet. Det er et simulationsspil, hvor spilleren styrer sine sims og selv bestemmer hvordan de ser ud og hvordan de skal opføre sig. Samtidig kan spilleren bygge huse og gå på opdagelse i de spændende nabolag. Med Sims 4 har et af de mest populære PC spil fået en overhaling med flere muligheder for mere forskellige sims og ny smartere bygning af huse.

Farming Simulator er ligeledes et simulations-pc spil. Men her kan spilleren arbejde på landet og opleve, hvad det vil sige at være landmand. Man arbejder med dyr, køretøjer, høst og meget mere. Farming Simulator 15 er seneste skud på stammen, og dette PC spil har optimeret grafik og mere end 100 køretøjer at vælge mellem!      

Til toppen

Hvad går det ud på?

En god computertaske er svær at komme uden om, når der er behov for at transportere computeren. Du kan få din computertaske til mange computerstørrelser og i mange forskellige modeller: Som rygsæk, sleeve eller som skuldertaske. Udvalget er stort og mulighederne mange.  

Computertaske

Hvorfor vil jeg gerne ønske mig det?

Computertasken beskytter mod ridser og skrammer og både rygsæk og skuldertaske giver plads til opbevaring af bøger mv. Det gør computertasken til et oplagt ønske for studerende. I dag er der også stor fokus på design og udstråling, så den nye computertaske ikke behøver ligge gemt under bordet.

 • Stort udvalg: Rygsæk, sleeve eller skuldertaske?
 • Optimal for studerende
 • Beskytter mod skrammer og ridser
 • Mange computertasker har god plads til opbevaring
 • Mange lækre designs.

Hvilken computertaske skal jeg vælge?

Skal du blot have en almindelig basis skuldertaske er et godt bud den meget populære Targus 15,6" computertaske. God kvalitet og en fornuftig pris kendetegner denne computertaske.

Har du behov for en computertaske, du fx kan cykle med, er Dicota Spin rygsæk til 299,- et godt bud. Her er der en komfortabel konstruktion, store rum og gode materialer.

Er du til design, kan Dicota Multi BASE skuldertaske til 299,- være et godt bud. Med sit eksklusive letvægts design i grå skiller denne computertaske sig ud fra mængden uden at gå på kompromis med anvendeligheden.

Til toppen

Mest solgte computertasker
 

Hvad går det ud på?

En stationær computer har brug for et godt tastatur. Og med tanke på hvor ofte du anvender det, kan det være en god idé med et tastatur i høj kvalitet og med fremragende ergonomi.

Udvalget af tastaturer spænder fra almindelige dagligdagstastaturer til hardcore gaming produkter. Ligesom ved mus kan du også få trådløse tastaturer og tastaturer med kabler. Du kan også få tastaturer i lækre designs og i eksklusive materialer. 

Gaming tastatur

Hvorfor vil jeg gerne ønske mig det?

Med et tastatur kan du sikre dig en lige så effektiv som behagelig computeroplevelse. Der er behagelig afstand mellem tasterne og store, rare taster.

 • Udvalg spænder bredt: Hverdag eller gaming? Trådløs eller med kabel?
 • Behageligt og effektivt 
 • Masser af fede designs at vælge mellem
 • Flere særligt ergonomiske tastaturer.

Hvilket tastatur skal jeg vælge?

Fordi dine muligheder er så mange, afhænger det ønskede tastatur af, hvad du har behov for. Til kontorbrug er det trådløse Microsoft Sculpt Comfort et fint valg. Her får du masser af ergonomiske funktioner for pengene. Eksempelvis kurveformet tastatur og flytbar, polstret håndledsstøtte. En god, ergonomisk mus medfølger samtidig.

Til gameren er Razer DeathStalker Expert et professionelt valg. Her er der baggrundsbelysning i tasterne, programmerbare knapper og med Anti-ghosting og 10-Key Rollover kan du trykke på flere taster samtidig uden at tastaturet låser. Yderst anvendeligt i kamp!

Til toppen

Mest solgte tastaturer