Gorenje

Gorenje har produceret hvidevarer af høj kvalitet i mere end 60 år. Vi gør vores yderste for at udvikle vores egne teknologier og løbende forbedre vores produktionsprocesser. Med afsæt i slovensk tradition og europæiske værdier er Gorenje blandt de førende hvidevareproducenter i Europa. Vi er stolte af hvert eneste produkt, der forlader vores fabrikker, for vi ved, at de er produceret og testet i henhold til de strenge europæiske miljøkrav.

G5 Quality Service

Vi vil gerne sikre vores kunder størst mulig tilfredshed og tryghed med deres Gorenje produkt, både nu og i fremtiden. Derfor giver vi G5 Quality Service til alle vores kunder fra den dag et Gorenje produkt købes.

Gælder for alle Gorenje hårde hvidevarer (undtaget fritstående mikrobølgeovne), som er købt efter 1. april 2018. Det er påkrævet af forbrugeren at registrere sit produkt på Gorenjes hjemmeside for at opnå denne ekstra fordel. Registreringen skal være udført senest otte uger efter fakturadato. G5 Quality Service er en 5-årig sikkerhed for at produkterne lever op til vores kunders forventning til kvalitet og service. Den består af følgende:

2 års total sikkerhed

Gorenje bevarer bevisbyrden i alle 24 måneder af reklamationsperioden. Loven foreskriver kun at Gorenje har bevisbyrden de første 6 måneder.

5 års gratis reservedele

Gorenje tilbyder 5 års gratis reservedele. Se betingelser nedenfor.

10 års reservedelssikkerhed

Er din sikkerhed for at vi kan levere reservedele til dit Gorenje produkt i minimum 10 år fra købsdato.


For at gøre brug af G5 Quality Service skal du registrere dig her