De bedste HI-FI Hug hos Wupti lige nu

En indbygget sensor aktiverer de to øverste diskanter automatisk, så du kan nyde stereolyd fra dit højtalersystem oprejst eller vandret. Slå tonen an med lys og DJ-lydeffekter. Du kan sætte dit eget præg på musiknumre med lydeffekter, mens spotlights, line lights og højtalerlys synkroniseres til rytmen og giver feststemning. 

Nordklang indeholder den nyeste og bedste teknologi, pakket ind i gode materialer, der er formgivet efter klassiske nordiske designtraditioner. Alle Nordklang produkter er lavet med brugervelighed for øje. Alle kan bruge deres nye produkt lige fra det øjeblik det pakkes ud og sættes i stikkontakten. Alle Nordklang produkter er gennemtestet og udviklet så de er nemme og intuitive at bruge.  

Ion Block Rocker M5 - Sort

Den perfekte højttaler til sommerens fester. Med kæmpe indbygget batteri med 75 timers spilletid og 50W højttaler er dette den perfekte højttaler til festival eller strandtur. Den er desuden udstyret med dobbelt USB porte til opladning af tablet og smartphone. Højttaleren er monteret med praktiske hjul på rullestativ.

 

Pladespiller
Lyd
  • 2 x R-15PM
  • Aktive bluetooth højtalere
  • Lydoplevelse i særklasse
  • Kan håndtere alle dine lydbehov
  4.490,-
  SE MERE
  Levering: 2 hverdage
Høretelefoner