HP Spectre
Verdens tyndeste bærbare computer

Dette er design og teknologi på et helt nyt plan. Førsteklasses materialer og iøjnefaldende håndværk giver en unik oplevelse. Med en imponerende sammensætning, der er 10,4 mm tynd, og fuld kraft fra Intel® Core™ i7 er denne luksuriøse bærbare computer helt uimodståelig.

 
HP Spectre Notebook 13-v001no 13"

Dette er design og teknologi på et helt nyt plan. Førsteklasses materialer og iøjnefaldende håndværk giver en unik oplevelse. Med en imponerende sammensætning, der er 10,4 mm tynd, og fuld kraft fra Intel® Core™ i7 er denne luksuriøse bærbare computer helt uimodståelig.

  • Intel Core i7-6500U processor- fantastisk ydelse
  • 8 GB RAM - Masser af hukommelse til selv de mest krævende opgaver
  • 256 GB SSD - Lynhurtig lagerplads
  • Full HD IPS skærm - størk opløsning og brede vinkler
  • B&O lyd
 

Inspiration til innovation

Oplev verdens tyndeste bærbare computer og se, hvor kraftfuld den er.

Mere kunsthåndværk end produkt

Detaljerne gør hele forskellen. Håndværk udført i kulfiber og aluminium, der giver enheden en udstråling og følelse af ren luksus. Den to-tonede overflade på den kobberfarverede ryg, er et studie i skønhed og kontrast.

Corning® Gorilla® Glass fra kant til kant

Skærm med robust og ridsebeskyttende Corning® Gorilla®-glas fra kant til kant.

Piston-hængseldesign

Inspireret af designermøbler, med en smuk simpelhed, giver de kunstneriske piston-hængsler en ren og næsten usynlig lukning.

Baggrundsbelyst tastatur og glaspegefelt

Fra baggrundsbelyst tastatur til glaspegefelt - en fantastisk oplevelse i alle detaljer.

Mere kraft i hver eneste millimeter

HP's unikke tilgang til køling for aktivering af Intel® Core™ i ydeevne

Så meget computerkraft i et så tyndt design, kræver en helt speciel tilgang til køling. Banebrydende hyperbarisk køleteknologi fra Intel® trækker aktivt kold luft ind, i stedet for blot at bortskaffe varmen. Dette giver mulighed for at bruge en kraftigere processor uden overopvarmning. Kombineret med dynamiske strømindstillinger, der tilpasser sig til arbejdsbelastningen. Denne bærbare computer forbliver kold og yder konstant på toppen.

Hyperbarisk køling

Vores banebrydende hyperbariske kølesystem skubber ikke blot varmen ud af maskinen – det trækker også kold luft ind og fører den henover processoren, så den konstant leverer sin topydelse.

Et mesterværk for sanserne

Dine favoritfilm, albums, fotos og projekter er vigtige. Denne bærbare computer er derfor proppet med underholdningsfunktioner, så du får mest ud af hvert eneste billede, node eller pixel.

HP Audio Boost

HP Audio Boost giver dig den maksimale lydstyrke så du kan opleve underholdning fuldt ud med enestående klarhed og mere dynamisk lyd.

Full HD IPS-skærm

Nyd den levende Full HD IPS-skærm. Det lækre billede og den superstore visningsvinkel sørger for, at du får alle detaljer med.

Bang & Olufsen Lyd

Dobbelte HP-højttalere og lyd, der specieltunet i samarbejde med eksperter fra Bang & Olufsen, bringer underholdningen til live med lyd, som du kan føle. Vækker dine sanser med perfekt computerlyd.

Denne Spectre computer er den første, hvor vi har benyttet et hybridbatteri. Der er fordelt fire prismatiske battericeller i enheden, for at maksimere batterikapaciteten i det ultratynde design og dermed lade dig arbejde længere på en enkelt opladning.

PCIE-baseret flash-lager på 256 GB GB

Med 256 GB PCIe-baseret flash-lager er det lynhurtigt at rulle gennem fotobiblioteker, indlæse spil og åbne alle dine dokumenter

6. generations Intel® Core™ i-processor

6. generations Intel® Core™ i-processoren udvider din computeroplevelse som aldrig før.

8 GB RAM

8 GB RAM, der kan følge med dig.

Multiporte

De tre USB-C Type-C™-multiporte understøtter alle opladning, dataoverførsel med høj hastighed og eksterne skærme.

2 x 2 Wi-Fi-antenne

Vi har anvendt en næstegenerations 802.11 ac 2 x 2 Wi-Fi-antenne til at give dig hurtig trådløs ydelse med en perfekt placering, der giver den bedst mulige modtagelse.