I Wupti har vi sammen med Gjensidige udviklet en forsikring, der dækker dit elektroniske produkt mod omkostninger ved uheld og fejl, hvis det går i stykker. Vi tilbyder Husets Produktforsikring på alle vores elektronik produkter til en værdi over 1000 kr. solgt af Wupti (refurbish og marketplace er undtaget).

Så længe dit nye udstyr virker, er det hele i orden, men alt kan få en fejl eller komme ud for uheld. Eller det bare ikke virker, når reklamationsretten er udløbet. Så er det godt at have en forsikring, der kan hjælpe med at dække uforudsete omkostninger, hvis dit udstyr skal repareres eller genanskaffes.

Forsikringen dækker dit produkt i en periode på op til 4 år, afhængig af hvilket produkt du vælger. Vi har tilpasset antal år på Husets Produkt Forsikring til den forventede tekniske levetid dit produkt har. F.eks. kan en mobiltelefon højest dækkes i 2 år og et TV i 4 år.

Husets Produkt Forsikring dækker uheldsskader. Det sker, hvis du f.eks. taber eller vælter din computer eller der ved et uheld kommer væske i produktet, så det ikke virker. Husets Produkt Forsikring dækker også funktionsfejl, der sker inde i udstyret, hvis reklamationsretten ikke dækker.

Skal du have erstattet skader på TV, lyd eller hvidevarer, er der ingen selvrisiko, det betyder, at omkostningerne dækkes fuld ud af Husets Produkt Forsikring.

Hvis skaden sker på din computer, Tablet eller din Gamer PC, skal du selv dække de første kr. 500, som er selvrisikoen.

Sker der skader på din mobiltelefon, er der kr. 500 i selvrisiko. Er du uheldig at få flere skader indenfor 1 år, vil selvrisikoen stige til kr. 750 ved anden skade og kr. 1.000 ved tredje skade. 

Du kan læse mere om dækninger og vilkår i betingelserne på dette link.

Det er også meget enkelt at anmelde skader på Husets Produkt Forsikring. Du anmelder skaden på www.husetsforsikring.dk/anmeld-skade/  så sørger vi for at bringe dig sikkert gennem processen.

Har du købt Husets Produkt Forsikring, har du altid 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du altid kan få annulleret din Husets Produkt Forsikring, hvis du efter købet alligevel ikke synes, du har brug for dækningen.

Hvis du har brug for mere information, kan du altid kontakte Husets Forsikring på [email protected] eller ringe på 53 700 362