Kommer snart: iPhone 6s og 6s Plus

Det eneste, der er anderledes, er alting. iPhone 6s har 3D Touch, Live Photos, aluminium i 7000-serien, A9-processor, avancerede kameraer, 4,7" Retina HD-skærm og meget mere.

Der er release af iPhone den 09.10.2015.

 

iPhone 6s

iPhone 6s kommer med 4,7" Retina HD-skærm med 3D Touch, aluminium i 7000-serien, stærkere dækglas, A9-processor med 64-bit-arkitektur som i stationære computere, helt nyt iSight-kamera på 12 MP med Live Photos, Touch ID, hurtigere 4G LTE og Wi-Fi*, lang batteritid*, iOS 9 og iCloud. Alt sammen i et stærkt unibody-design med overgange så fine, at du slet ikke mærker dem.

 

iPhone 6s Plus

Phone 6s Plus kommer med 5,5" Retina HD-skærm med 3D Touch, aluminium i 7000-serien, stærkere dækglas, A9-processor med 64-bit-arkitektur som i stationære computere, et helt nyt 12 MP iSight-kamera med Live Photos, optisk billedstabilisering til billeder og video, Touch ID, hurtigere 4G LTE og Wi-Fi*, lang batteritid**, iOS 9 og iCloud. Alt sammen i et unibody-design med overgange så fine, at du slet ikke mærker dem.

 

*Kræver dataabonnement. 4G LTE Advanced og 4G LTE er tilgængeligt i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne er baseret på den teoretiske hastighed og afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om 4G LTE-understøttelse: Kontakt din udbyder, eller besøg www.apple.com/iphone/LTE.

**Batteritid afhænger af brug og konfiguration. Se www.apple.com/dk/batteries, hvis du vil have flere oplysninger.

Mere info

Se udvalget af iPhone på wupti.com
(iPhone 6s og 6s Plus lander i shoppen den 09.10.2015)

Se udvalget af Apple Watch på wupti.com