Du er allerede med i konkurrencen!

Modtager du nyhedsmails fra wupti.com, så er du helt automatisk med i lodtrækningen om masser af lækre præmier hver eneste måned! Hver måned sætter vi nogle fantastiske præmier på højkant, så der er en stor chance for, at netop du vinder en af månedens præmier.

Kender du alle de andre fordele ved at modtage vores nyhedsmails?

  • Du får først besked om vores gode tilbud
  • Du får rabatkoder kun for nyhedsmailsmodtagere
  • Du kan læse spændende artikler og afprøve lækre opskrifter.
 

Generel information

Se alle konkurrencebetingelser for fuld information.

Alle konkurrencevindere kontaktes direkte via email, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved tilmelding. Konkurrencevindere har syv dage til at svare. Svares der ikke inden tidsfristen, trækkes en ny vinder. wupti.com forbeholder sig ret til at offentliggøre navn og by på vinderen i konkurrencen på wupti.com som andre medier, som wupti.com anvender. Vinderen vil tilsvarende blive offentliggjort umiddelbart efter udtrækningen på konkurrencesiden.

Antal præmier og deres værdi:

1. stk. Philips M1X-DJ-anlæg DS8900/10 til en værdi af 999,-*
1 stk. Razer Deathstalker Chroma Tastatur til en værdi af 657,-*
1 stk. Nordisk Fjer moskus sommerdyne til en værdi af 499,-**
*Præmiens værdi er baseret på wupti.coms pris den 31.05.2017.
**Præmiens værdi er baseret på vejledende udsalgspris.

For denne måned gælder konkurrencen i perioden: 02.06.2017 - 30.06.2017. Vinderne trækkes hurtigst muligt herefter. Der trækkes 3 heldige vindere, som får direkte besked via mail.

Præmien vil blive fremsendt på wupti.com’s regning til den oplyste adresse, senest 30 dage efter lodtrækningen. Ved levering af hvidevarer er der tale om kantstenslevering. I forbindelse med udlevering af præmier kan wupti.com kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation som pas eller kørekort. Såfremt levering ej er muligt inden 30 dage bortfalder din ret til præmien.

Alle over 18 år kan deltage i konkurrencer arrangeret af wupti.com. wupti.com forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 18 år. Deltagelsen er gratis. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Konkurrencer har kun til formål at være underholdende hvorfor deltagere ikke efterfølgende kan rette krav mod wupti.com. Ansatte i wupti.com og deres husstande må ikke deltage i konkurrencer.

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Deltager accepterer ved deltagelse i en konkurrence hos wupti.com ovennævnte konkurrenceregler.

wupti.com forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. wupti.com’s afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

wupti.com's nyhedsbreve
Ved deltagelse i konkurrencen tilmelder du dig samtidig wupti.com’s nyhedsbrev. Nyhedsbrevet indeholder konkurrencer, nyheder, inspiration og gode tilbud. Det udsendes via mail og SMS 4-6 gange pr. måned. Dine oplysninger videregives ikke. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Persondata
Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at de indtastede personoplysninger registreres og opbevares af wupti.com med det formål at kunne kåre vinderne i vores konkurrence. Dine oplysninger videregives ikke. 

Evt. klager over konkurrencer skal rettes til wupti.com’s kundesupport her.