Levering

Der leveres til adresser i Danmark.

Fri levering

På wupti.com betaler du ikke for levering, uanset hvad du køber og hvor meget det koster. Ved hvidevarer kan du tilkøbe ydelser som opbæring, montering og bortskaffelse.

Se leveringstiden

De fleste varer leveres inden for 1-4 hverdage og en stor del på 1 hverdag. På den enkelte vare kan du inden køb se leveringstiden.

Se hvordan varen leveres

På den enkelte vare kan du inden køb se mulige leveringsformer og priser.  Du finder også mere information om, hvordan varen leveres.

Bornholm og andre øer

På mange varer kan vi levere til ikke-brofaste øer* . Der kan dog være 1-2 dages forlænget leveringstid og der er ikke mulighed for opbæring, montering eller andre serviceydelser.

*Gælder disse øer: Bornholm (3700), Ærø (5960-5985), Fanø (6720), Fur (7884), Samsø (8305), Læsø (9940). Bemærk: Udvalgte varer kan ikke leveres til ikke-brofaste øer.
Andre øer: Din vare leveres på nærmeste kajkant, og transport herfra skal du selv arrangere.

Færøerne og Grønland

Vi kan ikke levere til Færøerne eller Grønland.

Er du bosiddende her, kan du benytte en adresse i Danmark eller kontakte kundeservice for at høre om levering til færgeleje, f.eks. Grønlandshavnen.

Bortskaffelse af tilsvarende hvidevarer

Denne tillægsydelse koster 299 kr og betyder, at vi tager din gamle, tilsvarende størrelse hvidevare med og sørger for miljøvenlig bortskaffelse.

Har du bestilt opbæring eller  montering, bærer vi det gamle produkt ud for dig. Vi afmonterer dog ikke varer med gastilslutning.

Se mere information her og i vores handelsbetingelser.