Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål, vi ofte får på wupti.com.

Varesortiment
 • Hvordan kan jeg være sikker på, at den vare, jeg ønsker at købe, er på lager?

  wupti.com har intet lager. Vi opdaterer konstant vores site, da vi løbende får information direkte fra vores leverandører om lagerbeholdningen.

 • Hvad sker der, hvis prisen ændres mellem bestillingstidspunktet og tidspunktet for modtagelse af varen?

  Når wupti.com har modtaget bestillingen, og betalingen er blevet godkendt, kan vi ikke ændre prisen. Du kan dog vælge at benytte din 14 dages returret. Derudover kan du - så længe din bestilling ikke er bekræftet - aflyse bestillingen og bestille på ny til den lavere pris.

 • Hvis jeg finder en vare til en billigere pris andetsteds – retter wupti.com så sin pris?

  wupti.com retter ikke prisen. Vi bestræber os på at tilbyde attraktive priser og være blandt de billigste på internettet. Finder du en vare til lavere pris andetsteds, beder vi dig derfor informere wupti.com's kundeservice.

Personlige oplysninger og mailadresse
 • Hvilke personlige oplysninger skal jeg oplyse?

  Første gang du køber på wupti.com registrerer du dig med navn, adresse, telefonnummer, e-mail og en eventuel alternativ leveringsadresse. Registreringssiden hvor du indtaster dine oplysninger er krypteret, så dine oplysninger behandles fortroligt.

 • Hvorfor skal jeg oplyse min e-mail, når jeg køber?

  Første gang du handler på wupti.com, får du automatisk en konto på ”Min wupti”, hvor din mailadresse bliver brugt som brugernavn.

  Efter dit køb sender vi dig derfor en mail med både ordrebekræftelse og login til ”Min wupti”, så du hurtigt kan følge din ordres status.

 • Kan jeg skifte mailadresse efter køb?

  Hvis du har en anden mailadresse, som du ikke har brugt før på wupti.com, kan du ændre din mail til den ønskede på ”Min wupti” under ”Mine oplysninger”.

  Hvis du ønsker at anvende en anden e-mailadresse, som du har brugt før, kan vi desværre ikke skifte mail. Ringer du til kundeservice på tlf. 70 10 12 70, kan vi dog sørge for, at du får et login til Min wupti, så du kan se dine ordrer og deres status.

 • Jeg er flyttet - Kan jeg ændre i mine oplysninger?

  Ja. På Min wupti (log ind med mailadresse og password) under Mine oplysninger kan du opdatere dine adresseoplysninger. Når du har opdateret dine oplysninger, gemmes de direkte i vores system med det samme.

 • Jeg har fået nyt nummer – Kan jeg selv ændre i mine oplysninger?

  Ja. På Min wupti (log ind med mailadresse og password) under Mine oplysninger kan du opdatere dit telefonnummer. Når du har opdateret dine oplysninger, gemmes de direkte i vores system med det samme.

Betaling
 • Hvordan betaler jeg?

  Du kan betale online for din bestilling ved brug af Dankort, Visa-Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, MasterCard Debit og Eurocard, EAN-nummer (for offentlige myndigheder og institutioner), bankoverførsel, gavekort eller MobilePay.  

  • Anvender du betalingskort, er der et mindre betalingskortgebyr. Gebyret varierer afhængig af, hvilket betalingskort du benytter. Du kan se samtlige omkostninger, inden du godkender din ordre.
    
  • EAN-nummer: Betaling med EAN-nummer er kun for offentlige myndigheder og institutioner. Du skal indtaste EAN-nummeret på betalingssiden, og så kontakter vi dig efterfølgende for oprettelse hos vores økonomiafdeling. 
    
  • Netbank: Har du adgang til netbank, kan du betale via denne. Du afkrydser blot feltet for betaling via netbank på betalingssiden.
    
  • Gavekort: Når du betaler med gavekort, skal du indtaste den kode, der står på gavekortet. Læs mere om gavekort på wupti.com.
    
  • Smartphone via MobilePay: Betal med MobilePay-appen. Læs mere her
 • Kan jeg betale med min smartphone?

  Ja, indtil videre tilbyder vi mobilbetaling med Paii. Det er nemt og enkelt via Paii appen. Læs mere om Paii. Vi arbejder på at kunne tilbyde flere løsninger til mobilbetaling. 

 • Er det sikkert at betale online med betalingskort?

  wupti.com anvender DIBS, der er et meget sikkert betalingssystem, hvor betalingerne går via PBS. Dine betalingskortoplysninger er beskyttet og krypteret, når de sendes til behandling ved DIBS. Det betyder i praksis, at al indtastning af betalingskortoplysninger sker via DIBS. wupti.com får derfor ikke kendskab til det, du indtaster, men får blot besked om, hvorvidt transaktionen bliver godkendt eller ej.

 • Bliver mine penge hævet umiddelbart efter, at jeg har bestilt?

  Nej, dine penge bliver reserveret ved bestilling, men bliver først trukket fra din bankkonto, når varerne bliver afsendt.

 • Jeg har betalt med netbank, men har ikke fået min ordrebekræftelse?

  Når du betaler med netbank, bliver du automatisk ført videre til en side, som åbner din netbank. Her skal du gennemføre betalingen. Det er meget vigtigt, at du ikke lukker ned for denne side. Sørg for at gennemføre betalingen og vent til du bliver ført tilbage til wupti, hvor du vil se vores kvitteringsside.

  Bliver du ikke ført videre til kvitteringssiden, bliver ordren ikke registreret i vores system. Hvis dette sker, kan du risikere, at pengene bliver trukket fra din konto, selvom ordren ikke er godkendt i vores system. Derfor vil du ikke modtage en ordrebekræftelse.

  Hvis du er havnet i denne situation, er den bedste løsning at tage kontakt til kundeservice på tlf. 70 10 12 70. Så kan vi tilbageføre beløbet og du kan bestille produktet igen.   

 • Hvor lang tid tager bankoverførslen?

  Med en traditionel bankoverførsel tager det 1-3 hverdage. 

 • Kan jeg betale, efter at jeg har fået leveret varerne?

  Nej. Du skal angive information om betalingskort, EAN-nummer og bankoverførsel for at afslutte dit køb i wupti.com’s web-shop.

Efter købet
 • Jeg har gennemført en bestilling - Kan jeg annullere den?

  Nej, behandling og afsendelse af bestillinger sker så hurtigt, at det desværre ikke er muligt at annullere ordren er blevet gennemført. Vi vil derfor anbefale dig at nægte modtagelse af varen og benytte returneringsmuligheden på Min wupti.   

 • Får jeg en bekræftelse på min bestilling?

  Ja. Når du har godkendt din ordre, får du automatisk en bestillingsbekræftelse tilsendt på din mail.

 • Får jeg en faktura?

  Ja, når vi har afsendt dine varer, modtager du en faktura tilsendt på din mail. Denne faktura bør du gemme eller udskrive, da dette er beviset for, at købet er gennemført.

 • Kan jeg få gensendt min faktura?

  Du kan altid hente din faktura på ”Min wupti”.

 • Kan jeg benytte Døgnpost som leveringsadresse?

  Døgnpost kan kun benyttes såfremt varen afsendes med Post Danmark. Vær opmærksom på, at wupti.com benytter forskellige distributører, hvorfor Døgnpost ikke altid kan benyttes i leveringsadresse.

 • Hvordan følger jeg min ordrestatus?

  På ”Min wupti” kan du se, om din ordre er under ekspedition eller afsendt. Når din vare er afsendt, modtager du en mail med Track & Trace-oplysninger, så du kan følge pakken. Da alle vores leverandører desværre ikke er i stand til at sende Track & Trace-oplysninger, kan vi ikke garantere, at du vil modtage trackingoplysninger på alle produkter, som du bestiller på wupti.com.

 • Kan jeg få momsrefusion?

  Ja, vi kan godt yde momsrefusion. Du skal blot have stemplet din faktura af toldmyndighederne. Derefter sender du fakturaen med stempel samt kontooplysninger til:

  Dansk Supermarked
  Att. Moms Refusion/ Mette Gregers Andersen
  Rosbjergvej 33
  8220 Brabrand

  Vi benytter os af Global Blue, og der kan derfor gå op til 5 uger inden du som kunde modtager momsrefusionen.

  Hvis du har betalt med bankoverførsel, beder vi dig også sende dit reg. og kontonummer sammen med fakturaren.

 • Hvordan returnerer jeg en vare?

  Du kan returnere flere måder. Læs mere her

   

 • Hvordan reklamerer jeg?

  Du kan oprette en reklamation direkte i vores system. Det gør du via Min wupti ved at klikke på 'Reklamation' på siden ”Mine ordrer”. Læs mere om reklamation her

Levering og forsendelse
 • Skal jeg betale for levering?

  Nej, som standard er der fri levering på alle varer. Er du bosat på ikke-brofaster øer, Færøerne eller i Grønland skal du dog være opmærksom på særlige forhold. Husk også at du ved hvidevarer og udvalgte fladskærme har mulighed for at tilkøbe andre leveringsformer end fri levering. Se mere her

 • Kan min bestilling leveres på en anden adresse end faktureringsadressen?

  Ja. Men husk du skal gøre det, inden du betaler: Du skal blot udfylde en ønsket leveringsadresse, når du er kommer til kassen.

 • Jeg har gennemført en bestilling – Kan jeg nå at ændre leveringsadressen?

  Nej, behandling og afsendelse af bestillinger sker så hurtigt, at det desværre ikke er muligt at ændre leveringsadressen efter ordren er blevet gennemført.  

 • Jeg ønsker ”Levering når det passer dig” og levering i morgen – kan jeg det?

  Vi kan ikke garantere dag-til dag levering, når du vælger ”Levering når det passer dig”.  Med Levering når det passer dig, ringer vi til dig, så vi sammen kan finde et tidsrum for levering. Denne ekstra fleksibilitet betyder, at vi ikke samtidig kan tilbyde levering til dagen efter, hvorfor leveringstiden kan blive længere end angivet på produktsiden.

 • Kan I levere til ikke-brofaster øer, Grønland og Færøerne eller andet EU-land?

  Se hvordan vi kan hjælpe dig nederst på denne side: http://www.wupti.com/artikler/kundeservice/levering

 • Hvornår sender wupti.com varen til mig?

  Som udgangspunkt sender wupti.com varen den samme dag, som du afgiver din ordre. Dette gælder, hvis du afgiver din bestilling inden for normal arbejdstid.

 • Hvad sker der, hvis forsendelsen bortkommer under leveringen?

  wupti.com efterlyser forsendelsen i samarbejde med vores transportudbyder fx Post Danmark. Denne efterlysning tager 3-5 hverdage, og hvis pakken ikke dukker op til den tid, vil din bestilling blive ekspederet på ny.

 • Hvad sker der, hvis jeg ikke er hjemme på leveringstidspunktet?

  Du kontakter kundeservice på telefon 70 10 12 70 eller på e-mail kundeservice@wupti.com for at aftale et andet tidspunkt for levering, med mindre du har modtaget besked direkte fra transportøren om proceduren for en ny aftale. Hvis der er aftalt et tidspunkt for levering, og fragtmanden ikke finder nogen hjemme, skal der betales for levering igen.

 • Skal jeg personligt kvittere for forsendelsen, eller kan en anden gøre det for mig?

  Personer i din husstand kan kvittere for dig, men de bliver bedt om legitimation.

 • Kan jeg nægte modtagelsen af varen?

  Ja, du kan nægte at modtage.

 • Hvad bør jeg gøre, når jeg modtager forsendelsen?

  Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere dem for synlige skader. Desuden bør du inden for de første 14 dage (fortrydelsesret), beslutte om du ønsker at beholde varen.

 • Hvad gør jeg, hvis forsendelsen er beskadiget?

  Hvis emballagen er beskadiget eller har andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet med forbehold for eventuelle skader på indholdet. Du kan også helt nægte at modtage varen. Kontakt derefter wupti.com's kundeservice på 70 10 12 70 eller kundeservice@wupti.com og meddel, at du har afvist varen.

  Er emballagen intakt, og du alligevel finder varen beskadiget eller defekt efter udpakning, skal du anmelde dette til kundeservice. Af bevismæssige årsager bedes du kontakte os pr. telefon eller mail senest tre dage efter modtagelsen af dine varer.

  Uanset om der er tale om synlige eller ikke-synlige skader, hjælper kundeservice dig med at løse problemet.

 • Hvad gør jeg, hvis varen først viser sig at være defekt efter udpakning?

  Så skal du med det samme kontakte wupti.com's kundeservice på 70 10 12 70 eller kundeservice@wupti.com og oplyse om fejlen.

 • Hvad skal jeg gøre, hvis jeg modtager en anden persons vare?

  Hvis du har modtaget en anden persons vare, bedes du kontakte wupti.com's kundeservice på 70 10 12 70. Vi undersøger sagen og tager de nødvendige skridt for at råde bod på fejlen.

Min wupti
 • Hvad er ”Min wupti”?

  ”Min wupti” er din egen, personlige side på wupti.com, hvor du har direkte adgang til alle dine ordrer, anmeldelser, servicesager og oplysninger. Første gang du handler på wupti.com, får du automatisk en konto til ”Min wupti”, hvor din mailadresse bliver brugt som brugernavn.

 • Hvad kan jeg bruge ”Min wupti” til?

  På ”Min wupti” kan du finde alt med relevans for dine køb på wupti.com. Herunder får du et fuldt overblik over funktionerne i Min wupti og hvordan du bruger dem:

   

  • Ordre og ordrestatus: Følg din ordres status, efter du har modtaget din ordrebekræftelse. Du kan også tjekke track and trace-nummer, hvis dette er muligt eller hente vigtige dokumenter fx forsikringsbetingelser.
    
  • Nyhedsbrev: Tilmeld dig, afmeld eller tilpas dine præferencer for modtagelsen af nyhedsbrev. 
    
  • Fortrydelse af køb: Har du fortrudt et køb, skal du oprette en retursag ved at logge ind på "Min wupti" og klikke på knappen "Returner" på siden ”Mine ordrer”. Læs mere om fortrydelse
    
  • Reklamation: Ved fejl og mangler kan du oprette en reklamation ved at logge ind på "Min wupti" og klikke på knappen "Reklamation" på siden ”Mine ordrer”.  Læs mere om reklamation
    
  • Anmeldelser: Anmeld produkter og se dine eksisterende produktanmeldelser. Når du har handlet på wupti.com, kan du hjælpe andre kunder ved at fortælle om dine erfaringer og oplevelser med produktet.
    
  • Oplysninger: Du kan tjekke dine oplysninger og ændre i dem, hvis nødvendigt (fx hvis du flytter bopæl eller får nyt telefonnummer). Du kan også skifte din adgangskode.  
 • Hvorfor kan jeg ikke finde ”Returner-knappen” på Min wupti?

  Har du fortrudt et køb, skal du oprette en retursag ved at logge ind på "Min wupti" og klikke på knappen "Returner" på siden ”Mine ordrer”.  Kan du ikke finde knappen ”Returner” skyldes det, at fortrydelsesperioden er udløbet.

  Bemærk: Erhvervskunder har ikke mulighed for returnering, hvorfor knappen automatisk ikke bliver vist.

Produktanmeldelser
 • Hvad er forskellen på kunde- og ekspertanmeldelser?

  Kundeanmeldelser er anmeldelser, som andre kunder har skrevet efter produktet er blevet leveret og taget i brug. Ekspertanmeldelser kommer fra uafhængige eksperter fx Alt om Data.

 • Hvad består en kundeproduktanmeldelse af?

  En produktanmeldelse fra kunder består af en beskrivelse samt en produktbedømmelse med et antal stjerner. Beskrivelsen er valgfri, men vi opfordrer selvfølgelig til at hjælpe andre kunder så godt som muligt ved at fortælle om oplevelserne med produktet.   

 • Hvad betyder stjernerne ved produkterne?

  Stjernerne viser den samlede bedømmelse eller rating, et produkt har opnået. Hvis et produkt både har brugerbedømmelser og ekspertbedømmelser, så lægges disse sammen til et samlet gennemsnit.

 • Kan jeg skrive en anmeldelse?

  Alle kunder kan skrive anmeldelser, når produktet er modtaget og taget i brug. På den måde kan kunder dele erfaringer og give hinanden nyttig viden, inden køb.  

 • Hvordan skriver jeg en anmeldelse?

  Du skriver anmeldelser på ”Min wupti”. Her kan du fortælle, om produktet har levet op til dine forventninger. Husk at du hjælper andre kunder, der overvejer at købe produktet. Sørg derfor altid for at din anmeldelse kun drejer sig om produktet, da vi forbeholder os retten til at slette uvedkommende anmeldelser.

Nyhedsbrev
 • Hvad får jeg, når jeg tilmelder mig wupti.com's nyhedsbrev?

  wupti.com's nyhedsbrev holder dig opdateret med hyperakutelle tilbud, tips & tricks til hverdagen, konkurrencer og spændende temaer. Du modtager nyhedsbrevet 4-6 gange om måneden.

 • Hvordan tilmelder jeg mig wupti.com’s nyhedsbrev?

  Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet direkte her. Så er du automatisk med i konkurrencen om flere præmier hver måned. Du har også mulighed for at tilmelde dig wupti.com’s nyhedsbrev på vej mod kassen.  

 • Hvordan afmelder jeg wupti.com’s nyhedsbrev?

  Nederst i nyhedsbrevet finder du linket "Afmeld nyhedsbrev". Når du klikker på dette link, afmelder du dig vores nyhedsbrev. På Min wupti kan du også under fanen Nyhedsbrev redigere i dine indstillinger for nyhedsbrev eller afmelde dig helt.