Kurio

Den ultimative oplevelse for børn - og hjælper med både leg, læring og underholdning. Kurio er udtænkt og designet direkte til børn, og derfor er sikkerheden i top med en stærk forældrekontrol, som giver mulighed for app-styring, internetfiltrering og tidskontrol. 
Du finder masser af apps, der er lavet direkte til at udvikle børnene og deres hukommelse, sprog og koordination, og kan derfor bruges af selv de yngste. 

På denne side finder du alle vores Kurio produkter og kan læse meget mere om den enkelte model - og hvordan de kan skabe en god og lærerig oplevelse for dine børn.

 

Kurio Smart - velegnet til alt fra lektielæsning til leg

Kurio Smart er en 2i1 tablet med aftageligt tastatur, så du får både bærbar og tablet i 1. 

Kurio Smart kommer med Microsoft Windows styresystem samt Windows Office 365 som bla. indeholder Word, Excel, PowerPoint som alle letter skolearbejdet for børn og unge.

Når arbejdet så er overstået, er det tid til leg. Som den første Windowsbaserede tablet nogensinde kommer Kurio Smart med nogle af de mest cool spil og apps, deriblandt Minion Rush, Sonic Dash og mange flere. Med Windows Store kan du let hente flere apps og spil.

Tabletten indeholder også den nye Kurio Motion Technology med nye spil for 2 spillere. 18 sjove spil vil få hele familien op og bevæge sig fx Wingsuit, Mountain Bike, Dance og mange flere.

Sikkerheden er i top, og derfor indeholder Kurio Smart en stærk forældrekontrol (app-styring, Internet filtrering og tidskontrol).

Kurio Smart har en HDMI-port til at linke til TV’et, Bluetooth og mulighed for tilslutning til WiFi. Tablettens skærm er 8,9” og med Intel Baytrail quad core processor. Kurio Smart har indbygget kortlæser, så de indbyggede 32 GB kan opgraderes til 64 GB med et micro SDHC-kort.

Se video om Kurio Smart her

 

Kurio TAB 2 - Leg og lær med Kurio

Kurio TAB 2 kommer med ”Motion Apps”, den første bevægelseskontrollerede teknologi til tablets.

Kurio TAB 2 leveres med 21 Motion Apps og aktiviteter i kategorierne: Sport, Extreme, Kidz og Motion Dance.

SPORT og EXTREME er spækket med fysisk udfordrende aktiviteter og spil for alle aldre, som fx svømning, fodbold, skiløb, baseball, wingsuit, mountainbikeløb og drone kapløb – med multiplayer-mode kan du både spille alene, eller sammen med vennerne eller hele familien.

PLAY & LEARN pakken indeholder apps som på en sjov måde træner børns færdigheder indenfor bogstaver, tal, former, farver og motorik.

Med DANCE vil de yngste kunne danse stopdans, danse om kap med figurerne på skærmen eller lære at danse til rytmer fra hele verden som Samba, disco og hip hop.

Kurio TAB 2 er en hurtig og pålidelig tablet af høj kvalitet med en stærk 4-kernet processor og 7” farveskærm.

Sikkerheden er i top og derfor indeholder Kurio TAB II en stærk forældrekontrol (app-styring, Internet filtrering og tidskontrol) samt en silikone ramme for at gøre den mere robust.

Kurio TAB 2 er godkendt til Googles mange apps og har adgang til hele Google Play Store! 

Se video om Kurio TAB 2 her

 

Kurio Smartwatch - Det udtimative smartwatch for børn

Det ultimative Smartwatch for børn!

  • Med sensitiv højopløsnings skærm!
  • Med kamera: Tag et selfie eller skyd en korte videoer
  • Med beskeder: Brug Bluetooth forbindelse til at sende billeder, emojies, talebeskeder eller tegninger
  • Med masser af apps og spil forudindstalleret – brug Bluetooth forbindelsen til at spille med andre!
  • Brug stemme optager til at optage og ændre din stemme
  • Brug G-sensoren til at spille spil og spore din aktivitet
  • Lyt til musik gennem den indbyggede højtaler eller via en Bluetooth headset / højtaler

… eller brug det simpelt til at tjekke tiden ; )

Forældre kan indtaste kritisk information omkring barnet (blodtype eller allergier, eller kontaktperson ved uheld) i ”Nødhjælp” app’en

Over 20 forudinstallerede apps og spil

  • Ændre stemme, Oversæt stemme, Aktivitets Tracker, Foto redigering, ICE (Nødhjælp), Tegning, Beskeder, Musik og Video afspiller, Alarm, Lommeregner, Kalender, Påmindelser, Telefonbog
  • Kryds og Bolle (med multiplayer), Sænke Slagskibe (med multiplayer), Snake, Air Music (bruger G-sensor), Motion Labyrint (bruger G-sensor), Bevægelses spil,

Send beskeder til andre Kurio Watches og enhver Android enhed (tabletter og Smartphones – app tilgængelig på Google Play) med Bluetooth: send tekst, emojies, tegninger, stemme og billeder.

Redigerbart brugerflade: 10 baggrunde er tilgængelige til uret, flere temaer tilgængelig… inklusiv flere licenser!

Se video om Kurio Watch her