Fantastiske farver fra alle vinkler

Med en opløsning, der er fire gange så høj som et Full HD-TV, og med Multi HDR-understøttelse og Nanocell-teknologi, som revolutionerer din tv-oplevelse, sætter LG’s Super UHD-TV med 4K-opløsning en ny standard inden for tv-verdenen.

SUPER UHD TV med Nano Cell™-teknologi

Den banebrydende Nano Cell-teknologi forfiner den allerede enestående billedkvalitet på LG’s 4K IPS-skærme ved at absorbere uønskede toner og lys. Oplev de absolut reneste farver, selv ved bred betragtningsvinkel, med mindst mulig refleksion udefra.

En milliard fyldige farver – farve, der imponerer

Med over en milliard forskellige farver får du en opslugende billedoplevelse. Få adgang til en uanet farvebredde helt ud til de meste intensive farver.

Præcision på stjerneniveau takket være nanopartikler

Nano Cell™-teknologien maksimerer skærmens farvekvalitet selv i tv-panelet. Oplev korrekt farvegengivelse uden farveskift eller forvrængninger.

Det er tid til at ændre på dine tv-vaner

I stedet for at bede seerne om at samle sig omkring den bedste plads foran tv'et når den ultimative farve og kontrast på LG SUPER UHD-TV helt ud til brede betragtningsvinkler. Det gør, at alle i sofaen får den bedste seeroplevelse.

Nano Cell™-displayet forbedrer farvens ensartethed og løser problemet med farveforvrængning på grund af betragtningsvinkel.

Active HDR with Dolby Vision til alle HDR-formater

LG SUPER UHD TV understøtter det bedste HDR-indhold ved hjælp af Dolby Vision™ og er desuden kompatibelt med HDR10 og HLG. LG's aktive HDR-teknologi optimerer HDR-billedet i hver scene, så du får en virkelighedstro seeroplevelse.

Kraftfuld lyd udviklet i samarbejde med harman/kardon®

LG’s indbyggede højttalersystem er udviklet i samarbejde med lydeksperter fra harman/kardon® og er siden blevet optimeret for at give en ren og kraftfuld lyd, der når ud til hele rummet.

webOS 3.5, nemt og sjovt at bruge

Med Magic Remote og forbedret webOS 3.5 startmenu får du adgang til en verden af det bedste indhold fra de mest populære underholdningsleverandører.