10.09.14 - Opdateret 03.10.14

iPhone 6  - Hvilken vælger du?

iPhone 6 og iPhone 6 Plus kom på markedet i 2014. På wupti kan du glæde dig over en fast lav pris. Men hvilken er du til?

iPhone 6 - Større og bedre

Er din gamle iPhone begyndt at trænge til udskiftning, kan du begynde at glæde dig. Her er fire knivskarpe fordele ved den nye Apple smartphone:

Forfinet design
iPhone er altid blevet rost for sit design og for den høje kvalitet. Den nye iPhone 6 er ingen undtagelse og fortsætter med eksklusivt glas og aluminiums unibody. Nyt er til gengæld de afrundede kanter og sider, som skal gøre mobilen endnu mere behagelig at holde. 

Større skærm og bedre opløsning
Du skal forberede dig på en lidt større iPhone: Nummer 6 har fået vokseværk og har nu en 4,7" skærm. Med dimensioner på 138x67mm er iPhone vokset med cirka 10 mm for oven og 8 mm i bredden. Den større skærm hjælpes på vej af en bedre opløsning: Den nye Retina-skærm har nu 1334x750 pixels og en pixeltæthed på 326 PPI.

Mere ydelse og længere batteritid 
Med den nye iPhone vil Apple give bedre ydelse sammen med længere batteritid. Apple fortæller, at A8 processoren giver 20% højere ydelse, mens grafikken skulle opleve en optimering på hele 50%. Fordi A8 processoren arbejder sammen med en ekstra co-processorchip,  kan strømforbruget reduceres.

Forbedret kamera
Kameraet har stadig 8 megapixels, men der er ny optik og nye features. Der indfanges nu mere lys, og til action-billeder og video byder iPhone 6 på 'Focus Pixels'  - en nyhed som skal sikre dobbelt så hurtig fokusering og kontinuerlig fokus under video-optagelser.

iPhone 6 Plus - iPhone i størrelse XL

Med sin XL-størrelse behøver iPhone 6 Plus ikke holde sig tilbage for konkurrenterne, der i længere tid har haft modeller med store skærme. iPhone 6 Plus har selvfølgelig de samme fordele som den normale udgave, men skærmen er hele 5,5 tommer stor, ligesom både opløsning og tæthed er bedre. 

  • 5.5" skærm med en opløsning på 1920x1080 og tæthed på 441 PPI.
  • Derudover har Apple udstyret iPhone 6 Plus med optisk billedstabilisering, så det er lettere at undgå rystelser, når der fx optages film.
  • Ligesom den mindre variant er der selvfølgelig det nye IOS 8 styresystem. Det byder på mange nyheder fx en tættere integration af iPhone med iPad, Mac og Apple TV.  

iPhone 6 i shoppen!*

Klik her for at komme til hele vores udvalg af iPhones.

Hvis du i stedet vil læse mere om Apples nye smart-ur, Apple Watch, kan du gøre det her.