06.10.14

Nyhed: Kazam smartphones hos wupti!

Kender du Kazam? Vi forhandler nu deres prisbillige og nemme smartphones! Få et hurtigt overblik over hvorfor Kazam måske kan være noget for dig.

Hvem er Kazam?

På wupti.com er vi stolte af at kunne præsentere et spændende udvalg af Kazam android smartphones. Kazam kom på markedet i slutningen af 2013 som et helt nyt mobilmærke med en meget klar ambition: Enkle smartphones der fungerer i hverdagen, og som ikke koster alverdens.

Hvad tilbyder Kazam?

Kazam er en ny mobilproducent der i modsætning til mange konkurrenter ikke øser penge på dyrt design men i stedet foretrækker enkle, simple telefoner med stor holdbarhed og lave priser.

Kazam er derfor rigtig god, hvis du fx skal have din første smartphone eller hvis du måske har behov for en ekstra smartphone som supplement. Kazam smartphones inddeles i tre serier:

  • Trooper: De billigste modeller med laveste ydelse
  • Thunder: Lidt mere power end Trooper
  • Tornado: Den største ydelse til den lavest mulige pris  

Skærmstørrelserne går fra 4" og helt op til 6".

Se eksempler på Kazam smartphone nederst på siden

Hvilke fordele får du med Kazem?

Målet er at give dig alt det, du har behov for og samtidig fjerne det, som du ikke har brug for. Det sparer på omkostningerne og resulterer i en nem, brugervenlig smartphone. Den største fordel ved Kazam synes derfor at være kombinationen af ydelse i forhold til pris.

  • Simpel og nem 
  • Yderst konkurrencedygtige priser
  • 12 måneders skærmgaranti
  • Sikker på hjælp via Kazam Rescue
  • 2 års garanti på selve telefonen

Synes du også, at smartphones hurtigt kan blive for dyre, eller har du blot ikke behov for en super processor eller den mest kraftfulde skærm, kan Kazam altså være et godt bud.

Særligt om support og tryghed
Kazam yder 12 måneders skærmgaranti, hvilket betyder, at Kazam erstatter skærmen gratis, hvis den skulle knække (dog kun 1 udskiftning).

Kazam Rescue er en app på telefonen, som giver direkte adgang til Kazams kundeservice. Her kan deres kundeservice enten hjælpe direkte over telefonen eller selv få adgang til relevante oplysninger om version eller lignende, så du som ejer ikke behøver at have styr på alle de tekniske detaljer.

Find din Kazam i shoppen!

Hvilken Kazam passer bedst til dig? Følg linket herunder og se vores udvalg af Kazam smartphones. Husk at vi løbende udvider vores udvalg. Tornado lander først senere på året. 

Se vores udvalg af Kazam