Du spørger, vi svarer!

Hvor er wupti marketplace?

Den 15.december 2019 lukkede vi vores samarbejde ned med vores sellers til wupti marketplace. Det er herefter ikke muligt at købe varer fra andre sælgere end fra wuptis eget sortiment.

Har du flere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte wupti kunderservice!

wupti! Så let er det!

I 2006 blev vi sat i verden for at forenkle handel: ”Der må da være et lettere alternativ til en dyr og besværlig fysisk butik med lang kø, kort åbningstid og fyldt p-plads?” Og wupti, ja, så blev wupti.com en af de første danske netbutikker uden fysiske butikker og 100% online. En mere bekvem måde at handle på, der sparer bøvl og tid. Navnet gav sig selv.   

I 2017 åbnede vi vores online markedsplads for at give kunder nem adgang til sælgere fra ind- og udland. Som et trygt alternativ til udenlandsk e-handel, hvor vores danske kundeservice sidder klar – om pakken kommer fra Herning, Hongkong eller London. 

I dag klarer vi alt fra elektronik og hvidevarer til cykler, grill, fitness og meget mere. Det voksende vareudvalg rummer mere end 40.000 varer.  Og det er stadig ligeså let som det altid har været: 
Vi får varerne hjem til dig hurtigt og sikkert og vi tager dem retur - hvis du fortryder. Hvis du ikke finder noget til dig selv, kan du helt sikkert finde noget til din kæreste, din mor, far eller kusinens nye hund. Hos wupti har vi nemlig alt. Næsten.

Wupti  - mere end 40.000 produkter 

Spændende udvalg
Mere af det kendte, mere af det fede, mere af det unikke!

Lavere priser
Automatiske prisopdateringer og konstant priskonkurrence!

Noget at glæde sig til..

Black Friday på wupti 

Hvad mon vi finder på i år, der kan toppe sidste år?

Læs mere

Cyber Monday på wupti

Mandagen efter Black Friday kaldes Cyber Monday.

Læs mere

Singles Day på wupti 

Den 11.11  forkæl dig selv med gode tilbud. 

Læs mere

PriceRunner Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem koster ingenting og tager mindre end tre minutter!

Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, defekt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig som forbruger.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti inkluderer altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

   

Mere info

Kundeservice

Vores kundeservice har åben
alle hverdage fra kl. 8.30

Læs mere

E-mærket

E-mærket sikrer dig en tryg og etisk korrekt internethandel.

Læs mere

Ejerforhold

Wupti har siden sommeren 2015 været ejet af Salling Group. 

Læs mere

Faktura og delbetaling

Nem og sikker betaling via faktura eller delbetaling.

Læs mere

Bankoplysninger

Se vores bankoplysninger, CVR-nummer og ejerforhold.

Læs mere