Philips Click & Style er 3-i-1

Philips Click & Style er 3-i-1-værktøjet med click-on-funktion, som giver dig et glat ansigt, perfekte skægstubbe, et stylet fuldskæg eller trimmer kroppen på en superenkel måde. Krops- og ansigtsbehåring har stor betydning for dit udseende, og hver stil har sin egen historie. Se flere eksempler på hårstil, og lad dig inspirere! Hvilken stil passer til dig?

 

GLATBARBERET

Inden vi starter, er du nødt til at tage en beslutning. Plejer du at bruge barberskum, når du barberer dig? Tørbarbering går hurtigere, men vådbarbering er mere skånsomt for din hud. Se flere tips i videoen for at undgå irriteret hud efter en barbering.

 

FULDSKÆG

Hvorfor ikke lade skægget gro? Der findes et skæg til enhver stil – prøv dig frem for at se, hvilken variant der passer bedst til dig! Hvordan mon du ville se ud med Van Dyke-skæg?

 

GLATBARBERET KROP

Hvordan barberer man egentlig kroppen? Klik på videoen for at finde ud af, hvordan du får det bedste resultat, når du barberer kroppen – uden at få irriteret hud.

 

TRIMMET KROP

Din kropsbehåring har stor betydning for din udstråling! Uanset om du foretrækker helt trimmet kropsbehåring eller vil have et mere naturligt look, kan du trimme håret på hele kroppen med Click & Styles Bodygroomer. Vælg den stil, du synes bedst om – og bær din kropsbehåring med stolthed!

 

APPEN - Grooming: Shaving & Styling

Hvordan ser du ud med fuldskæg eller et veltrimmet overskæg? Prøv forskellige looks i vores skæg-app! Upload dit ansigt, og find den stil, der passer bedst til dig.

Appen kan hentes gratis på Google Play Store og Apple iTunes.

Denne sides indhold er sponsoreret og leveret af Philips. Sidste opdatering 09.06.15