Køb en Philips Lumea IPL og få et 3 måneders abonnement på GOODIEBOX! Værdi 507 kr.
 

Sådan gør du brug af tilbuddet:

  1. Køb en Philips Philips Lumea IPL
  2. Registrer produktet på www.philips.dk/beautykampagne
  3. Opload din kvittering
  4. Oplys dine adresse
  5. Philips sender din kode

Tilbuddet gælder ved køb af BRI953/00, SC1997/00, BRI863/00 og BRI861/00 i kampagneperioden:
1. november - 31. december 2017, så længe lager haves. Registreringer, som foretages efter den 14.01.2018, vil ikke komme i betragtning.

Philips Lumea IPL

Lysbaseret hårfjerning med langvarigt resultat

Mere end otte ud af ti kvinder i Norden bruger barbering som deres primære hårfjerningsmetode. For de fleste af os betyder det besvær som irriteret hud, indgroede hår og stikkende hårvækst allerede efter nogle dage. Med Philips Lumea IPL slipper du for bivirkningerne ved barbering, voksning, eller hårfjerningsmidler og kan i stedet nyde glat hårfri hud med langvarige resultater.

Hvordan fungerer Lumea IPL?

IPL (Intense Pulsed Light) er en lyspulsbehandling, der når dybt ned i hårsækken og bringer hårsækken i en hvilefase. Ud over at håret falder af, forhindres hårets genvækst også, så du får en silkeglat, blød hud i op til otte uger. Lyspulsteknologien, som anvendes i Philips Lumea IPL, er udviklet ud fra samme teknologi, som anvendes i professionelle saloner. Kliniske test viser, at Lumea IPL har reduceret hårvæksten med 92%  allerede efter tre behandlinger. Philips Lumea Prestige er resultatet af 14 års forskning og udvikling i samarbejde med førende dermatologer

Sådan gør du:

1. I begyndelsen af behandlingen skal du barbere huden, inden du anvender Philips Lumea. De første 2 måneder skal behandlingsfrekvensen være hver anden uge.

2. Mellem IPL-behandlingerne falder håret af helt af sig selv, og genvæksten stopper.

3. Gentag derefter IPL-behandlingen efter behov.

Hvem kan anvende Lumea?

Philips Lumea er effektiv til (naturligt) mørkblondt, brunt og sort hår. Som med andre lysimpulsbaserede behandlinger afhænger effekten af hårets indhold af melanin. Melanin er det farvepigment i håret, som absorberer IPL. Behandling med lysimpulser er ikke effektivt i lysblondt, hvidt/gråt og rødt hår, fordi hårstråene i disse farver ikke indeholder tilstrækkeligt meget melanin. IPL-behandling er heller ikke velegnet til personer, som fra naturens side har en mørk hudtone. Se, om Lumea IPL passer til dig i skemaet nedenfor.

 

 

Hvilket resultat kan jeg forvente mig?

IPL (Intense Pulsed Light) reducerer hårvæksten med op til 75 % allerede efter fire behandlinger. For et langvarigt resultat bør behandlingen gentages hver fjerde til hver ottende uge. Det er vigtigt, at du gentager behandlingen ifølge anvisningerne, hvis du skal opnå et godt resultat.

 

Unikt buede tilbehørsdele til forskellige kropsområder

Inspireret af det unikke ved hvert kropsområde er Philips Lumea Prestige den eneste IPL-enhed, som tilbyder unikt buede tilbehørsdele designet til optimale resultater på forskellige områder af kroppen.


 

Ansigtstilbehør

Det har sit eget specialdesignede ekstra integrerede filter og et lille, fladt vindue til skånsom og præcis brug på overlæben, hagen og kæbelinjen – vinduesstørrelse på 2 cm2.

Præcisionstilbehør

Det har et buet design i medium størrelse til præcis dækning af bikiniområdet og armhulerne – vinduesstørrelse på 3 cm2.

 

Kropstilbehør

Store buer, som følger kropsformerne og effektivt dækker områder om ben, arme og mave. Giver hurtig behandling af større områder af kroppen med det store behandlingsvindue på 4,1 cm2.

Denne sides indhold er sponsoreret og leveret af Philips. Sidste opdatering 17.11.17