Hvad er Lumea?

Philips Lumea IPL - Slip for irriteret hud og stikkende hårvækst.
Mere end otte ud af ti kvinder i Norden bruger barbering som deres primære hårfjerningsmetode. For de fleste af os betyder det besvær som irriteret hud, indgroede hår og stikkende hårvækst allerede efter nogle dage. Med Philips Lumea IPL slipper du for bivirkningerne ved barbering, voksning, eller hårfjerningsmidler og kan i stedet nyde glat hårfri hud med langvarige resultater.

Lumea IPL produkter
 

Hvilket resultat kan jeg forvente?

Hvilket resultat kan jeg forvente mig af Philips Lumea?
Philips kliniske studier dokumenterer en betydeligt reduceret hårvækst allerede efter to behandlinger (med 14 dages mellemrum). Det optimale resultat opnår du efter fire eller fem behandlinger. For at bevare resultatet skal behandlingen herefter gentages hver 4. til hver 6. uge. Tidsintervallet mellem behandlingerne kan variere alt efter din individuelle hårvækst. Sig farvel til stikkende ben – og goddag til glatte, hårfrie ben!

 

IPL resultat foto

 

Hvordan anvender jeg Lumea?

Hvordan anvendes Philips Lumea?
Fjern hårene på den hud, der skal behandles, ved at barbere, vokse eller epilere (ikke hårfjerningscreme) for at sikre, at lysenergien let kommer frem til selve hårsækken.

Kig på skemaet over hud- og hårtype, og vælg den lysintensitet, der passer til din hudtone og hårfarve. Husk, at hvis du har opholdt dig i solen og har fået en mørkere hudtone, kan det være nødvendigt at vælge en lavere lysindstilling end normalt.

Når du anvender Lumea IPL, sendes der lette lysimpulser ned til håret. Lyset producerer varme i håret, som overføres til hårsækken. Dette stimulerer hårsækken til at gå ind i en hvilefase.

Lysimpulsbehandlingen bevirker, at håret falder naturligt af, og genvæksten hæmmes.

For at forhindre hårstråene i at vokse ud igen, skal behandlingen gentages hver anden uge (eller en gang om måneden for benene). Gradvist vil hårvæksten reduceres mere og mere, jo længere tid du behandler.

 

 

Hvordan fungerer IPL?

Hvordan forhindrer Philips Lumea, at håret vokser ud igen?
IPL (Intense Pulsed Light) er en behandling, hvor der sendes skånsomme lysimpulser ned i håret. Lyset absorberes af melaninet (pigmentet) i håret og omdannes til lysenergi (varme). Lysenergien bevæger sig derefter ned til hårrødderne, hvor hårsækken stimuleres til at gå ind i en hvilefase. Resultatet bliver, at håret falder af, og genvækst forhindres, hvilket giver dig silkeglat hud. Behandlingen bør gentages hver anden til hver fjerde uge for at forhindre, at hårrødderne bliver aktive igen.


Kan jeg anvende Lumea?

Er Philips Lumea velegnet til mig?
Philips Lumea er effektiv til (naturligt) mørkblondt, brunt og sort hår. Som med andre lysimpulsbaserede behandlinger afhænger effekten af hårets indhold af melanin. Melanin er det farvepigment i håret, som absorberer IPL. Behandling med lysimpulser er ikke effektivt i lysblondt, hvidt/gråt og rødt hår, fordi hårstråene i disse farver ikke indeholder tilstrækkeligt meget melanin. IPL-behandling er heller ikke velegnet til personer, som fra naturens side har en mørk hudtone. I oversigten over hud- og hårtyper kan du se, hvilken lysintensitet der er bedst for dig, samt om hårfjerning med IPL er effektivt på netop din hud- og hårtype.

 

Hvilken Lumea passer til dig?

 

120-dages tilfredshedsgaranti

Du kan i ro og mag prøve dette produkt i 120 dage. Er du ikke tilfreds, får du pengene tilbage. Philips 120 dages garanti gælder, uanset om du vælger at købe dit produkt, men du skal henvende dig til Philips for at udnytte den. Kontakt Philips kundetjeneste for mere information.

Prøv i 120 dage
 

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvornår må du ikke anvende Lumea?
Philips Lumea må ikke anvendes, hvis du har lidelser som hudcancer, epilepsi, karsygdomme, immunundertrykkende sygdomme, skadet hud eller hudallergi over for lys. Tager du medicin, som øger hudens lysfølsomhed, skal du rådføre dig med din læge inden brug.
Anvend ikke IPL-hårfjerning, hvis du er gravid eller ammer, og anvend heller ikke apparatet i nærheden af piercinger, tatoveringer, injektionssteder (f.eks. ved insulinbehandling), pacemakere eller implantater.

Vær forsigtig, hvis du er solbrændt
Har du solet dig, så vent 1-2 dage, før du anvender Lumea IPL. Du må ikke anvende Lumea IPL på solbrændt hud. Husk, at du altid får en mørkere hudtone efter at have solet dig, så vælg altid intensitet ud fra skemaet over hud- og hårfarve. Har du fået en mørkere hudfarve, skal lysintensiteten altid tilpasses til en lavere indstilling for at undgå hudreaktioner og bivirkninger.
Din hud vil altid være mere følsom umiddelbart efter en IPL-behandling. Vent 1-2 dage, til al rødme er forsvundet, inden du eksponerer de behandlede områder for solen. Dæk disse områder til, når du går ud i solen, eller brug solbeskyttelsescreme (SPF 30) i mindst to uger efter behandlingen.