Philips Series 7000 - Philips Nr. 1 til følsom hud

Philips er verdens førende varemærke inden for elektriske barbermaskiner. Vi udviklede vores første elektriske barbermaskine i 1939. 84 års erfaring gør en forskel – vi ved ganske enkelt, hvad der skal til for at fremstille en god barbermaskine!

I gennemsnit siger 60 % af alle mænd, at barbering giver dem irriteret hud. For at eliminere dette problem har vi udviklet Philips-barbermaskinerne  i 7000-serien, der er designet specielt til følsom hud.

Teknologien er dermatologisk testet og klinisk dokumenteret til at reducere hudirritation ved barbering.

Philips S7000 shaver

 • Vaskbar
 • Li-Ion Batteri
 • Ledningsfri brug: 50 minutter
 • Opladelig
1.408,-
SE MERE
Levering: 1 hverdag
 • Patenteret overflade med mikro-
  partikler giver minimeret hudirritation
 • Barberer skånsomt uden at hive på
  lange, korte og liggende hårstrå
 • Konturfølgende barberhoved,
  bevæger sig i 5 retninger
 • Brug den under bruseren
  eller med barberskum

Patenteret overflade med mikropartikler, der minimerer hudirritation

Beskyttende ringe om skæreelementerne – Comfort Rings – minimerer effektivt friktionen mod huden. Ringene har en unik, patenteret belægning, bestående af tusindvis af pulveragtige kugler, som giver en blød og friktionsfri overflade.

Barberer skånsomt uden at hive i hårstrået på lange, korte og liggende hårstrå

Vores bladsystem GentlePrecision er konstrueret til at placere hvert hårstrå i en optimal position, så bladet skærer meget tæt og præcist på lange, korte og liggende hårstrå uden at komme i direkte kontakt med huden.

Konturfølgende barberhoved, bevæger sig i 5 retninger

Vores bladsystem GentlePrecision er konstrueret til at placere hvert hårstrå i en optimal position, så bladet skærer meget tæt og præcist på lange, korte og liggende hårstrå uden at komme i direkte kontakt med huden.

Kan anvendes under bruseren eller med barberskum

Vælg, hvordan du vil barbere dig. Med AquaTec Wet&Dry kan du vælge, hvordan du vil barbere dig – en hurtig, men behagelig tørbarbering eller en skånsom vådbarbering med barbergel eller barberskum – du kan til og med bruge den under bruseren.

Denne sides indhold er leveret og sponsoreret af Philips. Sidste opdatering: 10.10.15