Espressomaskinerne fra Sage™ er lavet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal. Heston har en finurlig, videnskabelig og kreativ tilgang til madlavning. Derfor går han ikke på kompromis med kvalitet. Denne sans for kvalitet har han bragt ind i samarbejdet med Sage™. Sammen har de skabt præcise og innovative espressomaskiner, der bringer den ægte caféstemning ind i hjemmet.

 

The Oracle - den mest innovative espressomaskine

‘London Coffee Festival’ har udnævnt the Oracle, som den mest innovative espressomaskine til hjemmet.

Vandtemperatur

Verdensmesterskabet i Barista kræver, at de maskiner der bruges til konkurrence har et bestemt og stabilt temperaturpunkt. Kun Sage the Oracle™ og Sage the Dual Boiler™ kommer i nærheden af denne standard. Dette er opnået ved at bruge det innovative ‘triple heat’-system, der med høj præcision kontrollerer vandtemperaturen. 

 

Pre-Infusion

Som de allerbedste kommercielle espressomaskiner, øger the Oracle™ gradvist vandtrykket i starten af brygningen for nænsomt at udvide kaffebønnerne før der derefter tilføres et højere tryk. 

Kort sagt

Oracle ™ samler det bedste af to verdener; automatisk simplicitet og manuel kvalitet. Et nødvendigt valg for feinschmeckere.

Du vælger dine foretrukne indstillinger og styrer hvert led i processen. Ikke for ingenting blev maskinen kåret som testvinder i Berlingske Januar 2016.

The Tea Maker - den automatiske tebrygger

Tebryggeren med variabel bryggetemperatur, -tid og styrke til forskellige tetyper.

The Tea Maker™ er verdens første automatiske tebrygger, der brygger teen i præcis den tid og temperatur, som teen kræver.

Alt du skal gøre er, at vælge tetypen, og the Tea Maker vil automatisk sænke bladene ned i vandet og op igen når teen er perfekt.

Udvalgte Sage
 
 

Denne sides indhold er sponsoreret og leveret af Sage. Sidste opdatering: 26.01.16