Bedre billeder i dagslys

Det kan i mange tilfælde være svært at se TV i dagslys, fordi skærmen ikke er god nok og lyset reflekteres. Men med QLED-teknologien slipper du for det problem og får en farvefyldt billedkvalitet uanset tid på døgnet.

 

 

Hav dit TV længere

Der findes næsten altid en risiko for at få en indbrænding på dit TV. HVad er indbrænding? Indbrænding er en permanent skade i dele af TV-skærmen, som kan forårsages af, at det samme billede er blevet vist på TV'et over længere tid. Med QLED holder dit TV længere sammenlignet med andre TV-apparater.

   

Nemt at finde det, du vil se

Kontrollér alle dine enheder med én fjernbetjening og slip for en bunke af fjernbetjeninger, som du skal holde styr på. Auto Detect gør, at TV'et genkender de fleste digitale bokse og medieafspillere. Med Smart Hub får du også hurtigt overblik over dine apps og kan nemt navigere mellem de forskellige tjenester.

Skarpere detaljer

For rigtigt at opleve forskellen med QLED, skal du kigge på detaljerne, som virkelig bliver fremhævet med denne teknologi. Sort er noget, der oftes tales om, når det gælder TV. Med QLED vil du opleve stor detaljerigdom.

 
Samsung QLED Q7F
Samsung QLED Q7C
 

 

Ægte 4K UHD i førsteklasses design med en fantastisk billedkvalitet

Årets kraftfulde Smart TV omfatter nu hele TV'et og samler de TV-programmer, du ser mest, ved siden af dine streamede filmapps. Det hele styres med den nye, unikke fjernbetjening, som også kan styre de fleste digitale TV-bokse.

SAMSUNG 55" UHD TV UE55MU7005

Norden er det område i Europa, hvor man køber de største TV-apparater. Og køber man et stort TV, er det særlig vigtigt, at det passer perfekt ind i indretningen. Samsungs Premium UHD TV skiller sig virkelig ud ved at glide ubesværet ind i enhver moderne indretning. Alle modeller har en smart løsning, der skjuler kablerne

 

Skab et trådløst surroundsystem

Med en Samsung Soundbar kan du skabe et tråsløst system. Surrouns Sound Expansion skaber en mere naturlig lydgengivelse, så du kan nyde godt af klar og fyldig lyd, når du ser film. Du kan tilmed styre soundbaren fra din mobil med appen Samsung Audio Remote.

  • 2.1
  • 220 W / Bluetooth
  • trådløst Aktiv subwoofer
1.454,-
SE MERE
Levering: 1-3 hverdage

Med Wireless Surround Kit er det nemt at udbygge dit surroundsystem – uden et virvar af kabler. Sammen med din Soundbar kan du skabe et 4.1-kanalsystem, der leverer en ægte surroundoplevelse.