Fordele med en Sikkerthjem-alarm

Bliv klogere på, hvad du helt præcist får ud af at have et S5 Sikkerthjem-alarmsystem. Se den korte to-minutters video, og læs lidt mere om de forskellige fordele derunder. 

Fuld beskyttelse uanset om du er hjemme eller ude

Fuld beskyttelse uanset om du er hjemme eller ude

Alarmsystemet giver dig mulighed for en særdeles komplet og omfattende sikring.

Udover at kunne alarmere ved indbrud, brand (kræver tilbehør) og oversvømning (kræver tilbehør) er det også en central del af beskyttelsen at kunne sikre din bolig, når du er hjemme. Et Sikkerthjem alarmsystem kan du derfor både slå til, når du er ude såvel som hjemme.

Er du på arbejde, ferie, osv., kan du koble alarmen til via mobiltelefonen, de medfølgende fjernbetjeninger eller tastatur. Herefter vil alle systemets detektorer og sensorer overvåge boligen.

Er du hjemme, slår du systemets hjemmetilstand til, hvorved kun nogle af systemets detektorer og sensorer er aktive. Dette betyder, at du stadig kan bevæge dig frit rundt indenfor, mens du er sikret imod udefrakommende, da alle døre og vinduer er overvågede. En såkaldt "skal-sikring".

Hurtige alarmeringer til flere modtagere

Hurtige alarmeringer til flere modtagere

Fordi Sikkerhjem bruger GSM-netværk, er du sikret en hurtig og stabil alamering til din mobiltelefon enten via SMS eller telefonopkald. Du kan vælge op til 5 alarm-modtagere. Ydermere kan du bestemme fra modtager til modtager hvordan alarmeringen skal foregå: via SMS eller via et telefonopkald.  

 • Op til 5 alamerings-modtagere (ejer + 4 selvvalgte modtagere)
 • SMS med information omkring tidspunktet for alarmen, samt hvilken type alarm der er tale om og hvor den er. Fx "Røgalarm i køkkenet" eller "Bevægelsesdetektor i stuen".
 • Telefonopkald: Ved besvarelse af opkald kan modtager lytte til hvad der sker i boligen. Modtageren kan nu afmelde alarmen eller sende alarmeringen videre til næste modtager (et SikkertHjem SMS-kort kan ikke benyttes til denne funktion. Benyt i stedet et ganske normalt 2G taletidskort),

Forebyggende effekt via vinduesmærkater og alarmskilt

Forebyggende effekt via vinduesmærkater og alarmskilt

I sidste ende handler en tyverialarm også om evnen til helt at kunne undgå forsøg på indbrud. Derfor leveres alle Sikkerthjem-alarmsystemer med præventive vinduesmærkater og et alarmskilt. 

 • Skiltning har dokumenteret præventiv effekt
 • Leveres kun til Sikkerthjem-kunder

Undersøgelser viser, at seriøs alarmskiltning nedsætter risikoen for indbrudsforsøg drastisk. Sørg derfor at placere skilt og markater, så synligt som muligt, så effekten er størst.

Mærkater såvel som skilt er produceret i høj kvalitet for at undgå falmen i sollys, så de holder sig flotte over lang tid. Alarmskilte og markater tilbydes kun til kunder, der har et Sikkerthjem-system installeret. De kan således ikke anskaffes på andre måder. 

Nem at betjene

Nem at betjene

De bedste alarmsystemer er dem, alle i familien kan finde ud at bruge og koble til og fra. Betjeningsmulighederne til Sikkerthjem-alamsystemer er derfor så simple og fleksible som muligt. Det kan betjenes på følgende måder:

 • Alarmpanelets touch tastatur: Kan bruges til fra- og tilkobling, indtastning af pin-kode og som aflæser til nøglebrik.  
   
 • Gratis app til iPhone og Android: Nem opsætning og betjening via smartphone. Alle funktioner tilgængelige uanset hvor du er. 
   
 • SMS: Send en SMS til systemet og du får svar med en menu til opsætning og tilpasning. SMS kan også bruges til fra og til-kobling. 
   
 • Fjernbetjening: Bruges til fra- og tilkobling - hjemme som ude. En fjernbetjening medfølger til alle pakker.
   
 • Nøglebrikker: Før brikken hen over alarmpanelet uden behov for kode eller indtasning. Medfølger til nogle pakker. (scroll ned for mere info).
   
 • Eksternt trådløst tastatur: Fungerer på lige fod med panelets tastatur. Købes som ektra tilbehør (scroll ned for mere info).

Intet abonnement

Intet abonnement - du ejer din alarm

Du betaler én pris én gang. Så enkelt er det anskaffe sig et Sikkerthjem alarmsystem. Dette skyldes, at Sikkerthjem kører over mobilnetværket, ligesom din mobiltelefon. Et simkort, fx et taletidskort eller et SikkertHjem SMS-kort er derfor det eneste der skal til for at systemet fungerer. 

Nem at sætte op

Nem at sætte op

Alle medfølgende detektorer, fjernbetjeninger, osv. er ved levering allerede indkodet i alarmpanelet og derved klar til brug fra første øjeblik.

Opsætning og tilpasning af alarmsystemet, fx. valg af modtagere, navngivning af zoner, osv., foretages nemt via mobilen enten via den gratis smartphone app eller SMS.

 

To produktpakker - Hvad passer dig?

Du finder to Sikkerthjem-pakker på wupti: Lejlighedspakken og Villapakken. Her kan du læse en kort introduktion og se hvad hver pakke indeholder. 

Lejlighedspakken

Med Lejlighedspakken får du den optimale sammensætning til at sikre fx din lejlighed, mens du samtidig har masser af mulighed for at udbygge dit systemet efter behov.

De grundlæggende enheder som alarmpanel, 1x bevægelsesdetektor og åbningskontakt er med i pakken, og der er også fjernbetjening og nøglebrik, så du får lidt mere fleksibilitet. 

Pakken egner sig særlig godt til mindre boliger, lejligheder og fritidshuse.

Indeholder: 

1 x Alarmpanel med nøglebriklæser
1 x Trådløs bevægelsesdetektor (PIR) / dyreimmun
1 x Trådløs åbningskontakt (fremsender besked når batteri er ved at være tomt)
3 x Præventive vinduesmærkater
1 x Fjernbetjening
1 x Nøglebrik
Monteringskit og vejledning.

Villapakken

Komplet beskyttelse til større boliger, villaer og parcelhuse. Mængden af udstyr er omfattende, så beskyttelsen er yderst gennemgribende, ligesom fleksibiliteten og brugervenligheden er i top med flere fjernbetjeninger og nøglebrikker.   

Indeholder ud over Lejlighedspakken:

Ekstra trådløs bevægelsesdetektor (2 i alt)
Ekstra trådløs åbningskontakt (2 i alt)
Ekstra fjernbetjening (2 i alt)
Ekstra nøglebrik (2 i alt)

 

 

Tilbehør til Sikkerthjem alarmsystem - Hvad har du behov for?

En af de helt store fordele ved Sikkerthjem alarmen er de mange udvidelsesmuligheder. For uanset hvilken pakke du vælger, har du et stort udvalg af tilbehør, som kan sikre, at netop dit behov bliver matchet fuldstændig optimalt.

Trådløst tastatur med nøglebriklæser

 • Gør det nemt at fra- og tilkoble
 • Trådløs tilslutning
299,-
SE MERE
Levering: 1 hverdag

Hvad er det?
Du kan til- og frakoble alamsystem uden at skulle bruge fjernbetjeninger eller SMS-fjernkontrol. Du kan betragte det trådløse tastatur som godt alternativ til alarmpanelets indbyggede tastatur og en god backup for glemte fjernbetjeninger.

Hvor bruges det?
Et ekstra tastatur er en rigtig god ide, hvis du benytter flere indgange i din bolig eller hvis dit alarmpanel hænger et utilgængeligt sted. Hæng tastaturet op ved alle de indgange, hvor du ønsker mulighed for at til- og frakoble alarmsystemet. 

Trådløs oversvømmelsesdetektor

 • Oversvømmelsesdetektor
 • Måler efter væske på gulvet
175,-
SE MERE
Levering: 1 hverdag

Hvad er det?
Vær optimalt sikret ved oversvømmelser i kælderen og i resten af din bolig. Mærker detektoren væske, starter alarmen og der udsendes besked til alarm-modtagere.  

Hvor bruges den?
Du kan bruge oversvømmelsesdetektoren i alle rum, hvor du synes det hensigtmæssigt. Hæng detektoren på væggen tæt nede ved gulvet. Dermed rammer en eventuel vandstand detektorens to måleenheder hurtigere.

Trådløs røgalarm

 • Trådløs optisk røgalarm
 • Måler efter røgpartikler
149,-
SE MERE
Levering: 1-2 hverdage

Hvad er det?
Registrerer alarmen røgudivkling, starter den indbyggede sirene og samtidig udsendes besked omkring brand til alarmmodtagere.

Hvor bruges den?
Da røgalarmen er trådløs og drives af batteri, kan du placere den frit med skruer eller dobbeltklæbende tape. Det er en god idé at placere en røgalarm i loftet i nærheden af et køkken samt i soveværelser.

Sirene med flash - 90dB (indendørs)

 • Indendørs 90 dB sirene
 • Blå blink
199,-
SE MERE
Levering: 1 hverdag

Hvad er det?
Med en ekstra kraftig sirene til indendørs brug kan du stresse en eventuel indbrudstyv yderligere. Den voldsomme 90 dB sirene skaber sammen med blå flashblink et inferno af støj og lys.

Hvor bruges den?
Idet sirenen kommunikerer trådløst med alarmpanelet, er det en fordel at placere sirenen væk fra panelet. Dermed kan du samtidig lede indbrudstyvens opmærksom væk fra panelet.

Trådløs vibrationsdetektor

 • Registrerer vibrationer
175,-
SE MERE
Levering: 1 hverdag

Hvad er det?
Vibrationsdetektoren opfanger vibrationer fx ved forsøg på aflistning af en vinduesrude. Vibrationsdetektoren melder straks alarm, så snart der er vibrationer i det objekt, den sidder på.

Hvor bruges den?
Foruden ved vinduer kan du også påsætte detektoren på stationære genstande. Dermed kan du bruge den til yderligere sikring af ejendele, som du ikke ønsker flyttet fx den stationære computer eller fladskærmen.

Fjernbetjening

 • Slå nemt alarmen til og fra
 • Nødkaldsknap
 • Hænge i et nøglebundt
165,-
SE MERE
Levering: 1 hverdag

Hvad er det?
Jo flere fjernbetjeninger, jo større fleksibilitet. Med fjernbetjeningen kan du nemt slå alarmen til- og fra, og ved behov for akut assistance kan du benytte fjernbetjeningens nødkaldsknap.

Hvor bruges den?
Fjernbetjeningen kan bruges, når du er ude, såvel som når du er hjemme. Fjernbetjeningen har et praktisk, kompakt format og er designet til at kunne hænge i fx et nøglebundt.

Nøglebrik

 • Slå kodeløst alarmen fra
 • Perfekt til børnene
65,-
SE MERE
Levering: 1 hverdag

Hvad er det?
Den smarte nøglebrik bruges til slå alarmen uden brug af kode. Det eneste man altså skal gøre for at løse op er at holde brikken op foran alarmpanelet eller et trådsløst tastatur. 

Hvor bruges den?
Den smarte nøglebrik kan bruges af alle dem, du ønsker skal have adgang til boligen. Da den er nem at benytte, er den særlig ideel til børnene i familien. Nøglebrikken kan navngives, og systemet kan sende dig en SMS, når børnene kommer hjem.

Trådløs bevægelsesdetektor (dyre-immun)

 • Trådløs infrarød bevægelsesdetektor
 • Intelligent strømbesparelse
249,-
SE MERE
Levering: 1 hverdag

Hvad er det?
Denne detektor overvåger konstant et rum for bevægelse. Registreres der bevægelse, går alarmen - sensoren registrerer dog ikke dyr. På bagsiden sidder en sabotagekontakt, som straks igangsætter alarm, hvis enheden forsøges nedtaget.

Hvor bruges den?
Detektoren kan sættes op i alle relevante rum, og flere kan være en særlig god idé, hvis din bolig er stor. Detektoren fås også i en udgave uden dyreimmunitet. 

 

Sikkerthjem - aktuelt sortiment på wupti

Denne sides indhold er sponsoreret og leveret af Sikkerthjem. Sidste opdatering 10.04.15