Smartphone til ældre

Du behøver ikke fortvivle, hvis du kunne tænke dig fordelene ved en smartphone, men ikke er så øvet i brugen af apparatet. Doro og andre producenter laver gode smartphones, som giver en rigtig fin oplevelse uden at være svære at betjene og uden at koste en bondegård.

Læs artiklen her og få nyttig hjælp og inspiration til valget.  

Smartphone eller traditionel mobiltelefon?

Du tænker måske ikke lige over det, men faktisk har en smartphone op til flere fordele i forhold til den klassiske mobiltelefon med udvendigt tastatur. Skærmen er betydeligt større, så du lettere får overblik over fx sms-beskeder. Tasterne er derudover generelt store, og du kan også indstille din smartphone til at reagere på dine input, så du tydeligt kan mærke, når du trykker.

Samtidig er skærmkvaliteten løftet markant: Nyere smartphones og selv de billige modeller byder ind med en noget bedre opløsning. Det betyder, at fx tekst og billeder står skarpere end hos de traditionelle mobiltelefoner.

Fordele ved en smartphone

  • Større skærm og bedre overblik
  • Mulighed for store taster, der kan reagere på din indtastning
  • Skarp tekst og billede: Højere opløsning end de traditionelle mobiltelefoner
  • Internet og mail lige ved hånden 
  • Mulighed for praktiske apps.

Smartphone til ældre – flere muligheder

Når du er ude efter en smartphone for begyndere, har du flere muligheder. Og fordi smartphones kommer med flere fordele i forhold til de traditionelle mobiler, kan du starte med overveje, om en billig smartphone kunne være et godt bud.

Billig smartphone med alt det nødvendige

Med en billig smartphone får du en simpel telefon, der stadig giver dig basale, smarte funktioner som fx mail, internet og mulighed for praktiske app. De dyrere modeller afvikler selvfølgelig programmer hurtigere, og har typisk langt bedre ydelse og flere smarte funktioner. Det er derfor værd at overveje, hvilken ydelse du har brug for og hvilke funktioner der er vigtige for dig.

Du har rigtig mange modeller at vælge mellem og du behøver ikke frygte, at den nye smartphone føles ulideligt langsom: Også de mere prisbillige modeller har tilstrækkelig ydelse til et almindeligt dagligdags behov.

Se udvalget af smartphones til under 2.500 kr.

Doro: Skræddersyet til ældre og svagtseende

Særlige ældrevenlige telefoner har dog også sin egen del af markedet. Her får du skræddersyede smartphones med tilpasset brugeroplevelse, der gør navigering og brug endnu lettere. Producenten Doro er størst inden for disse ældrevenlige telefoner og har faktisk både særlige smartphones og telefoner med almindeligt tastatur i sortimentet.   

Doro sigter mod at gøre telefoner brugbare for alle. I sortimentet findes der sammenklappelige telefoner, skydetelefoner, smartphones og de klassiske mobiler. Doro er en af de få producenter, der udelukkende har dedikeret sig til at producere ældrevenlige telefoner: I mange år har de altså opbygget en særlig ekspertise på området, som har gjort deres produkter meget populære.

Uanset hvilken Doro du vælger, er du derfor sikret en rigtig god oplevelse. Her får du en telefon med brugervenlige funktioner og som både er nem at høre og læse på.

Se hele udvalget af Doro

Mest solgte Doro
 

Mere om smartphones

Er du i tvivl om styresystem?

Læs artiklen Android, Windows eller iOS? Sådan vælger du!

Hvad vælger du?

Læs artiklen iPhone versus Android - sammenligning af fem topmodeller