Sony er altid up-to-date med den nyeste elektronik, og trenden med at man skal kunne filme, når som helst og hvor som helst, er et krav som Sony gerne vil kunne opfylde. Glæd dig derfor over de mest robuste, vandtætte, lette og alsidige actionkameraer.

 

Sony HDR AS100V - Til dine eventyr

Sony HDR AS100V Action Cam er den perfekte følgesvend til at optage og dele fotos og video. Med førsteklasses teknologi, et slankt letvægtshus og slørfri HD-optagelse klarer det robuste AS100V det hele!

Selv under barske forhold, filmer Sony AS100V stadigt perfekt HD-video i høj kvalitet. Kameraet undertrykker rystelser og vibrationer, der kan optræde under sport og aktiviteter, så du kan indfange begivenhederne og vise dem til dine venner i den bedste kvalitet.
 
Slank, let og robust – Et Sony Action Cam er aldrig i vejen. Med en vægt på kun 67 g – mindre end ni 1 euro mønter – og med et slankt design, der nemt skærer gennem luften, følger Sony AS100V Action Cam altid nemt med dig.

Sony leverer desuden som de eneste et action-kamera med objektiv fra ZEISS®, som er førende i verden, indenfor optisk kvalitet, i mere end 100 år og vinder af tre Engineering Academy Awards. Derfor får du et virkelig godt kamera for pengene!

Full HD-opløsning til billeder og video garanterer, at dine eventyr ser lige så godt ud derhjemme, som de gjorde i virkeligheden.

 

Kig, før du skyder

Tag et smugkig på dit næste billede med fjernstyrede Wi-Fi-funktioner. Sony HDR AS100V Action Cams indbyggede Wi-Fi giver rigtig mange muligheder.

Med Wi-Fi-fjernbetjening kan du bruge en smartphone til at fjernbetjene start/stop og eksempelvisning.

Med Live View-fjernbetjening (sælges separat) får du samme funktioner også i vandet. Se hvad du filmer her og nu, start eller stop med at filme. Det hele er let tilgængeligt og lige ved hånden. Det er smart, nemt og du er virkelig forberedt til at kunne filme og tage nogle fantastiske billeder!

Fang sporten i sit fulde omfang. Alle 170°.

ZEISS ® Tessar ® 170° ultra-vidvinkelobjektivet har den bredeste vinkel uden fiskeøjeforvrænging – det giver dig mulighed for at fange dramatiske panoramamotiver. Det er den perfekte måde at tage enestående billeder af surfing, skihop og bjergkørsel – eller bare venner, familie og kæledyr, der nyder de store vidder.

Optag i stereo, præcis som virkeligheden er

Med gribende historier og mere realistisk lyd - brølende floder eller den himmelske stilhed ved skiløb i puddersne – den indbyggede stereomikrofon sørger for, at du kan optage naturlig lyd på stedet som lydspor til dine smukke billeder og videoer.

Hvad indeholder kassen med AS100V?

  • Genopladelig batteri (NP-BX1)
  • Undervandskabinet (SPK-AS2)
  • Mikro-USB kabel
  • Betjeningsvejledning
  • Selvklæbende beslag (VCT-AM1)
  • Stativadapter

Denne sides indhold er sponsoreret og leveret af Sony. Sidste opdatering 28.07.14