Seneste opdatering: 14.01.15

Er din fladskærm for tyk?

Sony sætter streg under "flad" i fladskærm: Med ny topmodels-serie har Sony præsenteret den hidtil tyndeste fladskærm i verden: 4,9 mm på det tyndeste sted! 

4,9 mm tynd og kan 'klistres' til væggen!

Du vil næppe synes, at dit TV er for stort, tungt eller tykt. De store, klodsede apparater hører jo for længst fortiden til, og i dag er langt de fleste fladskærme næsten skræmmende tynde.

Men Sony formår altså alligevel at finde overflødige millimeter med de nyeste topmodeller i X90C-serien.  Sony kalder selv designet "Ultra-slim", hvilket må siges at være på sin plads, da fladskærmene blot er 4,9 mm på tyndeste sted!

Til sammenligninger er en iPhone 6 6,9 mm tynd og en iPad Air 2 6,1 mm tynd! Samtidig fås et vægbeslag, der får fladskærmen til nærmest at klistre sig op ad væggen!    

Tynd men uden at gå på kompromis med teknikken!

Med Ultra-slim XC90-serien går Sony et lille skridt foran sine konkurrenter i forhold til dimensioner. Men hvad der er tilsvarende imponerende, er, at Sony alligevel har fundet plads til absolut topteknologi:

X90C-serien byder på imponerende teknologi, der fx lover at opskallere det meste indhold til tæt på 4K kvalitet. Det skulle give utrolige billed-oplevelser, uanset hvad du ser!

Andre nyheder

Præsentationen af X90C-serien sker sammen med en større lancering af TV for 2015. Blandt de nyheder som Sony selv fremhæver, er Sony Android TV, hvor fladskærmen i princippet skal fungere som en stor Android tablet med apps, musik og meget mere.

Derudover er der i X94C-/X93C-serierne stor fokus på “High-Resolution Audio”. Med denne teknologi kan fladskærmene opskalerer lyden til et højere niveau end cd-kvalitet!  

I shoppen

Vi arbejder på at få de nye Sony TV i shoppen, men ingen faste detaljer foreligger på nuværende tidspunkt. Nærmere info følger, så snart vi ved noget mere!

Se udvalget af Sony fladskærme