Nintendo Wii U – Alt du skal vide    

Med Nintendo Wii U handler det om at trække spilleren helt ind i spillet ved hjælp af bevægelsesfølsomme controllere og en GamePad skærm, der giver konstant forbindelse til spillet. Nintendo Wii U er udstyret med en kraftig processor og grafikkort, hvilket gør, at alle de populære spil og figurer får et grafisk løft i den rigtige retning. Spillene er flottere og mere levende end nogensinde før.

Læs hele artiklen

Hvordan fungerer Wii U?

Her er en oversigt, så du kan se alle funktioner i Wii U gamepad'en.

Social gaming med Miiverse – Univers af delte oplevelser

Miiverse er det unikke univers som Nintendo byder på er et helt nyt kommunikationssystem, der lader spillere fra hele verden dele deres oplevelser, diskutere spil og opdage nyt indhold. Du skaber din helt personlige Mii-figur, som fungerer som dit ansigt udadtil på Miiverse.

Mange spil til Nintendo Wii U er skabt med det for øje at de skal kunne spilles med flere deltagere uanset om det er over internettet eller hjemme i stuen. Det gælder om at have det sjovt sammen med Nintendo Wii U.

Wii U flere spillere

Fremhævede features: Indbygget kamera og stor kompatibilitet

Med det indbyggede kamera i Wii U GamePad kan du kontakte og chatte med dine venner og familie. Du kan også benytte GamePad’en til at surfe på nettet direkte på dens indbyggede skærm eller på dit fjernsyn.

Hvis du allerede ejer en Nintendo Wii og har en masse tilbehør og downloadet software, så kan du ånde lettet op, idet meget af dette kan du også bruge med den nye Nintendo Wii U, såsom Nintendo Wii Remote Plus, Nunchuk og sensorbar.

Masser af unikke spil og figurer   

Videotjenester som Netflix, Amazon, YouTube og Hulu er alle tjenester du kan tilgå via din konsol og dermed slippe for at have andre enheder til afspilning af dine yndlingsfilm og serier.

Udforsk udvalget