Xbox One – Alt du skal vide

Xbox One spillekonsollen leverer en komplet multimedieoplevelse, hvor du kan nyde dine spil, film og TV-program fra et sted. Startskærmen på Xbox One er din personlige indfaldsvinkel, som du tilpasser efter dit ønske og dermed har nem og overskuelig adgang til det som du bruger mest.

Læs artiklen

Social gaming med Xbox Live – Online verden af indhold

Xbox Live gør det muligt at spille online mod venner, ligesom du får tidlig adgang til nyt indhold til dine spil og meget mere.

Via Xbox Live kan du downloade, prøve og købe mange af de populære og nye spil, der kommer til konsollen. Du kan endvidere chatte med dine venner, uanset om de er på en Xbox One eller en anden enhed med Skype og alt sammen uden overhovedet at gå ud af det, du er i gang med at foretage dig på Xbox One.

Xbox One konsol, sensor og controller

Xbox One har indgået en særaftale med Twitch servicen, som bruges til at streame gameplay videoer til nettet, så andre kan følge dig, mens du spiller. Hele processen foregår flydende, så du kan koncentrere dig om at spille og vise, hvad du kan.

Fremhævede features: Kinect og HDMI-in  

Xbox One leveres med en Kinect sensor som udover at lade dig styre konsollen også i nogle spil giver dig mulighed for at spille helt uden controller, men hvor du skal bruge dine arme, ben og krop. Den nye Kinect sensor er en ny og forbedret udgave, som lader flere spille sammen, på et mindre areal og mere præcist.

Som noget helt unikt er Xbox One udstyret med en HDMI-in, som lader dig forbinde din TV-boks til enheden og dermed slippe for at skifte HDMI-indgange på fjernsynet, idet det hele er samlet gennem Xbox One.  

Masser af unikke spil   

Ligesom det er tilfældet med de andre konsoller er der spiltitler, som kun er tilgængelige på en Xbox One. Eksempelvis Forza Motorsport, Halo, Crimson Dragon, Dead Rising 3, RYSE, Titanfall, Quantum Break og flere til. Det helt unikke spiludvalg på Xbox One består også af Kinect spil, hvor du ikke skal bruge en controller for at kunne spille.

Xbox er en god multimediemaskine

Xbox One er skabt som en multimediemaskine, der kan meget mere end blot afvikle de nyeste spil. Den vil være rummets midtpunkt, da den kan afspille musik, film og ikke mindst spil.

Igennem integration med dine Windows 8 enheder, såsom computer, tablet og mobiltelefon kan du få endnu flere fordele. Forestil dig for eksempel, at du - mens du er på vej hjem - hører musik på din Windows Phone. Når du kommer hjem, kan du lade musikken fortsætte ved hjælp af din Xbox One.

Når du abonnerer på Xbox Live sikrer du dig også adgang til andre tjenester, såsom Netflix, huluplus og mange flere (som dog fortsat kræver særskilt betaling).

Xbox One sensor

Udforsk udvalget