Tilmeld dig wuptis nyhedsbrev og vind lækre præmier hver måned!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu for at være med i konkurrencen.
Der er nye præmier hver måned, og du vil fremover automatisk være med i lodtrækningen.

Dine oplysninger holdes fortrolige og videregives ikke. Se mere info i vores Persondatapolitik her.
For denne måned gælder konkurrencen i perioden: 01.10
.2017 - 31.10.2017. Vi trækker de tre vindere hurtigst muligt herefter.

 

Hvad kan du vinde?

Her er de tre lækre præmier du kan vinde. Mon du bliver en af de heldige?

1. præmie

Til køkkenentusiasten har KitchenAid designet Artisan™, den multifunktionelle standmixer, som er den perfekte kombination af effektivitet, design og kraft. 

2. præmie

The Box er verdens første DAB+-radio med kun 5 knapper. Det kan lade sig gøre, fordi man dels har nytænkt hele operativsystemet og samtidig tænder og slukker radioen ved blot at åbne og lukke låget. 

3. præmie

Razer Deathstalker Chroma Tastatur

Razer DeathStalker Chroma-gaming-tastatur med membran giver nådesløs styrke med de designede slanke tastaturtaster for kortere afstand og hurtige affyringer. 

 

Hvad får du med vores nyhedsbrev?

  • Du får først besked om vores gode tilbud og kampagner.
  • Du får rabatkoder kun for nyhedsmailsmodtagere.
  • Du får nyttige tips, inspirerende anbefalinger & lækre opskrifter.

Nyhedsbrevet udkommer 4-6 gange om måneden på mail. Hvis du ikke længere ønsker at modtage det, kan du altid framelde dig via link i bunden af nyhedsbrevet.

 

Konkurrencebetingelser

Se alle konkurrencebetingelser for fuld information.

Alle konkurrencevindere kontaktes direkte via email, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved tilmelding. Konkurrencevindere har syv dage til at svare. Svares der ikke inden tidsfristen, trækkes en ny vinder. wupti.com forbeholder sig ret til at offentliggøre navn og by på vinderen i konkurrencen på wupti.com som andre medier, som wupti.com anvender. Vinderen vil tilsvarende blive offentliggjort umiddelbart efter udtrækningen på konkurrencesiden.

Antal præmier og deres værdi:

1. stk. KitchenAid 175EWH røremaskine i hvid til en værdi af 5.499,-*
1 stk. IRC The Box - DAB+ Radio til en værdi af 899,-*
1 stk. Razer Deathstalker Chroma Tastatur til en værdi af 899,-*
*Præmiernes værdi er baseret på wupti.coms pris den 20.09.2017.

For denne måned gælder konkurrencen i perioden: 01.10.2017 - 31.10.2017. Vinderne trækkes hurtigst muligt herefter. Der trækkes 3 heldige vindere, som får direkte besked via mail.

Præmien vil blive fremsendt på wupti.com’s regning til den oplyste adresse, senest 30 dage efter lodtrækningen. Ved levering af hvidevarer er der tale om kantstenslevering. I forbindelse med udlevering af præmier kan wupti.com kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation som pas eller kørekort. Såfremt levering ej er muligt inden 30 dage bortfalder din ret til præmien.

Alle over 18 år kan deltage i konkurrencer arrangeret af wupti.com. wupti.com forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 18 år. Deltagelsen er gratis. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Konkurrencer har kun til formål at være underholdende hvorfor deltagere ikke efterfølgende kan rette krav mod wupti.com. Ansatte i wupti.com og deres husstande må ikke deltage i konkurrencer.

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Deltager accepterer ved deltagelse i en konkurrence hos wupti.com ovennævnte konkurrenceregler.

wupti.com forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. wupti.com’s afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

wupti.com's nyhedsbreve
Ved deltagelse i konkurrencen tilmelder du dig samtidig wupti.com’s nyhedsbrev. Nyhedsbrevet indeholder konkurrencer, nyheder, inspiration og gode tilbud. Det udsendes via mail. Dine oplysninger videregives ikke. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Persondata
Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at de indtastede personoplysninger registreres og opbevares af wupti.com med det formål at kunne kåre vinderne i vores konkurrence. Dine oplysninger videregives ikke. 

Evt. klager over konkurrencer skal rettes til wupti.com’s kundesupport her.