Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu for at være med i konkurrencen. Der er nye præmier hver måned, og du vil fremover automatisk være med i lodtrækningen. Du kan altid afmelde dig igen via afmeldingslink i nyhedsbrevene.

Tilmeld dig wuptis nyhedsbrev og modtag følgende pr. mail:
i)information og tilbud fra wuptis produktsortiment; 
ii) information og tilbud fra Flowr.dk’s produktsortiment; 
iii) information og tilbud på forsikringsprodukter fra Husets Forsikring; samt 
iv)information og tilbud på forsikringsprodukter fra Gjensidige Forsikring.

Ved at trykke tilmeld accepterer du ovenstående vilkår. 

Dine oplysninger holdes fortrolige og videregives ikke. Se mere info i vores Persondatapolitik her. 
For denne måned gælder konkurrencen i perioden: 01.12.2017 - 31.12.2017. Vi trækker de tre vindere hurtigst muligt herefter.

 

Hvad kan du vinde?

Tilmeld dig inden månedens udløb og deltag samtidig i lodtrækningen. Her er de tre lækre præmier du kan vinde. Mon du bliver en af de heldige?

1. præmie

DiamondClean Smart er vores bedste tandbørste til komplet pleje. Fire højtydende børstehoveder gør dig i stand til at fokusere på alle områder inden for mundhygiejne, og vores Smart Sensor-teknologi giver dig personlig feedback og coaching.

2. præmie

Her har du mulighed for at vælge mellem alle typer af digitale og FM radiostationer. Anlægget har selvfølgelig også  CD/ CD-R, CD-RW, og MP3 playback, men du har også mulighed for at streame din favoritmusik via bluetooth.  

3. præmie

Få den ultimative kampoplevelse med denne Nerf N'strike Elite Demolisher 2 i 1-blaster, der kan affyre både N-Strike Elite-pile og N-Strike Elite missiler. Den semiautomatiske blaster skyder op til 20 meter.

 

Hvad får du med vores nyhedsbrev?

  • Du får først besked om vores gode tilbud og kampagner.
  • Du får rabatkoder kun for nyhedsmailsmodtagere.
  • Du får nyttige tips, inspirerende anbefalinger & lækre opskrifter.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage det, kan du altid framelde dig via link i bunden af nyhedsbrevet.

 

Konkurrencebetingelser

Se alle konkurrencebetingelser for fuld information.

Alle konkurrencevindere kontaktes direkte via email, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved tilmelding. Konkurrencevindere har syv dage til at svare. Svares der ikke inden tidsfristen, trækkes en ny vinder. wupti.com forbeholder sig ret til at offentliggøre navn og by på vinderen i konkurrencen på wupti.com som andre medier, som wupti.com anvender. Vinderen vil tilsvarende blive offentliggjort umiddelbart efter udtrækningen på konkurrencesiden.

Antal præmier og deres værdi:

1. stk. Philips HX9924/03 DiamondClean eltandbørste med app - hvid til en værdi af 2799,-*
1 stk. IRC Dab+ bluetooth microsystem til en værdi af 999,-*
1 stk. Nerf N'strike Elite Demolishertil en værdi af 499,-*

*Præmiernes værdi er baseret på wupti.coms pris den 30.11.2017.

For denne måned gælder konkurrencen i perioden: 01.12.2017 - 31.12.2017. Vinderne trækkes hurtigst muligt herefter. Der trækkes 3 heldige vindere, som får direkte besked via mail.

Præmien vil blive fremsendt på wupti.com’s regning til den oplyste adresse, senest 30 dage efter lodtrækningen. Ved levering af hvidevarer er der tale om kantstenslevering. I forbindelse med udlevering af præmier kan wupti.com kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation som pas eller kørekort. Såfremt levering ej er muligt inden 30 dage bortfalder din ret til præmien.

Alle over 18 år kan deltage i konkurrencer arrangeret af wupti.com. wupti.com forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 18 år. Deltagelsen er gratis. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Konkurrencer har kun til formål at være underholdende hvorfor deltagere ikke efterfølgende kan rette krav mod wupti.com. Ansatte i wupti.com og deres husstande må ikke deltage i konkurrencer.

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Deltager accepterer ved deltagelse i en konkurrence hos wupti.com ovennævnte konkurrenceregler.

wupti.com forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. wupti.com’s afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

wupti.com's nyhedsbreve
Ved deltagelse i konkurrencen tilmelder du dig samtidig wupti.com’s nyhedsbrev. Nyhedsbrevet indeholder konkurrencer, nyheder, inspiration og gode tilbud. Det udsendes via mail. Dine oplysninger videregives ikke. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Persondata
Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at de indtastede personoplysninger registreres og opbevares af wupti.com med det formål at kunne kåre vinderne i vores konkurrence. Dine oplysninger videregives ikke. 

Evt. klager over konkurrencer skal rettes til wupti.com’s kundesupport her.