Den hurtigste, mest sociale Xbox-oplevelse nogensinde

Den nye Xbox One-oplevelse

Velkommen til vores Xbox Univers på wupti.com. Her kan du finde en masse nyttig information, videoer og billeder af vores Xbox One produkter - og så har vi selvfølgelig samlet de mest relevante af vores Xbox produkter til dig, så du nemt og hurtigt kan bestille på wupti.com - og naturligvis til lav pris og dag-til-dag levering

 

Den nye Xbox One S

Smartere. Slankere. Skarpere.

Spil det stærkeste udvalg af spil, herunder også dine Xbox 360-klassikere, på en konsol, der er 40 % mindre. Og lad dig ikke narre af størrelsen: Med en intern strømforsyning og op til 2 TB lagerplads er Xbox One S den mest avancerede Xbox nogensinde.

4K Ultra HD Blu-ray™ og streaming
En 4K Ultra HD-opløsning er fire gange højere end standard-HD. Det betyder, at du får de skarpeste og mest realistiske billeder, når du ser film og video. Stream indhold i 4K på Netflix og Amazon Instant Video, og se Ultra HD Blu-ray-film i suveræn visuel kvalitet med HDR (High Dynamic Range).

 

Xbox One-konsol

Det er den, hvor du kan pause dine spil og på et øjeblik vende tilbage til lige præcis det sted, hvor du stoppede. Det er kun her, du kan streame dine Xbox One-spil til en pc eller tablet i dit hjem med Windows 10. Du får løbende nye funktioner og forbedringer – vi har tilføjet mere end 100 siden lanceringen. Og du får konsollen med branchens bedste controller og den banebrydende Kinect-teknologi.

Tjek vores mest populære konsoller nedenfor, eller se et større udvalg samt alle fordelene ved DIN Xbox One, ved at klikke i menuen til venstre!

 

Trådløs controller til Xbox One

Oplev action som aldrig før med den trådløse controller til Xbox One. Den har Impuls Triggers, styrepinde, der reagerer hurtigt, og en D-blok, som giver dig præcision og komfort og en endnu mere intens spiloplevelse.

Se vores udvalg af controllere og meget mere tilbehør her eller i menuen til venstre

 
 

Xbox One-spil

Spil prisbelønnede spil, der kun kommer til Xbox, helt nye spilserier og alle de store blockbustere. Multiplayer-gaming er bedre end nogensinde – med hurtig og nem matchmaking og et avanceret omdømmesystem, så det altid er sjovt at spille Xbox One-spil med vennerne. Xbox One er ganske enkelt den bedste spilkonsol, vi nogensinde har lavet – og her er spillene, der beviser det.

Klik her for at se alle vores Xbox One spil eller se vores spilside i menuen til venstre

 

Fordelene ved Xbox One

Xbox One er optimeret på så mange parametre, at vi nærmest ikke kan tælle dem. Herunder vil vi vise dig billeder og videoer af de vigtigste funktioner, der sikrer dig en fabelagtig oplevelse med DIN Xbox One. 

Du får blandt andet:

  • Perfekt integration med Windows 10 - Stream dine Xbox One spil direkte over på din Windows 10 PC, og spil sammen med spillere på både Windows 10 og Xbox One enheder. 
     
  • Spil dine Xbox 360 spil med Backward Compatibility
     
  • 50 % hurtigere hastighed. 100 % inspireret af gamere.

  • Find hurtigere og nemmere de ting, du vil bruge, med den nydesignede startskærm

  • Få hurtigt adgang til vigtige spilelementer med den nye guide, så du kan bruge mere tid på at spille

  • Hold dig opdateret om dine favoritspil i spilhubs