Xbox One Konsol

På denne side kan du se en oversigt over vores Xbox One konsoller på wupti.com. Konsollerne findes i et væld af udgaver med både forskellig harddisk-kapacitet og i bundles med de nyeste og fedeste spil og tilbehør. 

Xbox One er fuldt integreret med dine Windows 10 enheder, og giver dig en lang række fede muligheder og features - dem kan du læse meget mere om nedenfor.

Den hidtil bedste Windows-platform til spil

Windows 10 giver dig endnu bedre spiloplevelser. Ud over at dine eksisterende spil kører endnu bedre, kan du nu spille sammen med og få kontakt til spillere på både Xbox One og Windows 10-enheder. Stream dine Xbox One-spil til en hvilken som helst Windows 10-pc i hjemmet. Spil nye spil, der er optimeret til Windows 10, og optag og del dine største spiløjeblikke med den indbyggede Game DVR-funktion. Fra de bedste minispil til de nyeste og flotteste pc-spil – Windows 10 giver dig flere måder at spille på.

Få adgang til Xbox Live-community'et, uanset hvor du er

Bevar kontakten med dine Xbox-venner. Når som helst. Hvor som helst. Se, hvad de spiller, deres gennemførelser og deres gameklip direkte fra din Windows 10-telefon eller -pc. Og nu kan du finde dine Facebook-venner på Xbox Live med Facebook-funktionen!

Følg med i dine yndlingsspil

På Xbox-appens spilsider kan du få oplysninger om kommende spilopdateringer og DLC-indhold direkte fra spiludvikleren. Tjek udvalgte gameklip og trailere, få overblik over spillets gennemførelser, og se, hvilke af dine venner der er i gang med spillet – alt sammen fra Xbox-appen på en hvilken som helst Windows 10-enhed.

Hold styr på din spilhistorik

I Xbox-appen kan du se alle dine største Windows 10- og Xbox One-spiløjeblikke på ét sted. Se gennemførelser opdelt efter spil, optagede gameklip og skærmbilleder samt den gamerscore, du har opnået, på tværs af alle dine Windows 10-enheder.