Kurv 0

Madtermometre

Det kan være svært at vide præcis, hvornår stegen er færdig, eller vinen klar til servering. Med termometre til mad og vin behøver du ikke længere tvivle. Digitale, trådløse eller til indstik – følg temperaturudviklingen nøje under tilberedning og opbevaring. Se vores store online udvalg på wupti.com lige herunder.

Perfekt mad- og vintemperatur

Derfor har du brug for termometre

  • Perfekt til den perfekte tilberedning af mad
  • Opbevar dine vine ved den rette temperatur
  • Tjek temperaturen i grillen uden at fjerne låget

Fisk og kød kræver en bestemt temperatur for at være færdigtilberedt og stadig saftigt. Med et stegetermometer er du sikker på den helt rigtige temperatur – hver gang. Vin opbevares og serveres ved bestemte temperaturer – lad et vintermometer guide dig. Undgå røg og skiftende temperatur i grillen, når du åbner for tjekke igen og igen. Brug et digitalt stegetermometer og hold øje med temperaturen udefra.

Hvilken type termometre skal du vælge?

Inden for de forskellige typer termometre kan du vælge mellem trådløse, digitale og indstiksmodeller. Hver type egner sig til forskellige mad- og drikkevarer og vil ofte være benævnt efter, hvad de bruges til. 

  • Stegetermometer til kød eller fisk findes i både trådløs, digital og indstiksmodeller. Alle typer stegetermometre skal stikkes ind i midten af kødet eller fisken for at vise den rigtige temperatur. Indstiksmodellerne vil ofte have påskrevet eller illustreret kød- eller fisketypen ud for den rigtige temperatur. 
  • Vintermometer er udelukkende beregnet til vin og findes i digital eller infrarød model. Infrarød måling er ligesom den digitale trådløs. Nogle vintermometre kan sættes på en vinflaske som et armbåndsur og vise flaskens temperatur. 
  • Pizzatermometer er velegnet til de høje temperaturer, som en hjemmelavet pizza helst skal tilberedes under. Et pizzatermometer kan også bruges til grill eller tilberedning over ildsteder. 
  • Mælketermometer er ligesom vintermometer kun anvendeligt til mælk. Denne type termometer anvendes af den professionelle eller den entusiastiske amatørbarista i forbindelse med kaffebrygning. Mælk i latte eller andre kaffevarianter skal helst være den rette temperatur ved blanding, og den kan mælketermometret måle. Find dit termometer i udvalget herover.