Kurv 0

Acer bærbar computer

Uanset hvilken type bærbar computer du vælger, får du med Acer computer altid flot design, god kvalitet og formidabel ydeevne til en yderst konkurrencedygtig pris. 

Bærbare computere fra Acer – til studiet, arbejdet eller fritiden

En bærbar computer er for de fleste et uundværligt eje. Det gælder både til studiet, arbejdet på farten eller til underholdning og brug i fritiden. Hvis du er på udkig efter en bærbar computer til én af de tre ting, eller måske en, der er god til det hele, er en bærbar fra Acer et godt bud. Hos wupti.com finder du et stort udvalg af Acers bærbare computere. Hvis du er gamer, kan du også se vores brede udvalg af Acer bærbare gaming PC’ere
 

Hvorfor vælge en Acer bærbar?

  • Bredt udvalg
  • Konkurrencedygtige priser
  • Kvalitet for pengene

Overvejer du at investere i en Acer bærbar, er du sikret et bredt udvalg, konkurrencedygtige priser og kvalitet for pengene. Acer er nemlig kendt for at lave bærbare computere i alle afskygninger lige fra den prisbillige Acer Aspire 1 over den fikse Acer Chromebook til de noget dyrere, men fede gamer bærbare Acer Predator og Nitro – du finder kort sagt nemt en computer, der matcher dine behov.
 

Acer bærbar rimer på mange forskellige modeller

Her på wupti.com fører vi et bredt udvalg af Acers mange forskellige bærbar computere. Og der er virkelig et hav af forskellige modeller at vælge imellem. For Acers portefølje af bærbare computere tæller blandt andet Swift, Spin, Switch, Aspire, Nitro, Chromebook, Aspire VX samt Aspire V Nitro – alle i forskellige prisklasser og specifikationer skræddersyet dine behov.
 

Acer Swift serien - Ultratynd bærbar

Er du for eksempel på udkig efter en let bærbar at have med på farten, så er Acer Swift 1-serien et godt bud. Den er nem at have med i håndtasken og klarer uden problemer alle hverdagens opgaver lige fra tekstproduktion til afspilning af videoer og surfen på nettet.
 

Acer Aspire serien

En bærbar computer fra Acer Aspire serien er et populært valg både til arbejdspladsen, hverdagsbrug derhjemme, men også til gaming. Acer Aspire serien består af mange forskellige modeller. En fællesnævner for dem alle er, at de er af god solid kvalitet og i et lækkert design, hvilket gør dem nemme at tage med på farten.
 

Acer Aspire 1 – Kompakt bærbar med god batterilevetid

Acer Aspire 1 er til dig, der søger en letvægts bærbar, der kombinerer et flot stilrent design med tilstrækkelig kapacitet til at løse hverdagens opgaver. Denne model er ideel til studerende og pendlere, som er på udkig efter en laptop, som kan holde strøm i op til 9 timer uden at blive opladt. Med en bærbar fra Acer Aspire 1 får du meget bærbar PC for pengene.   
 

Acer Aspire 7 – Kraftfuld bærbar i elegant design                                                       

Den kraftfulde Acer Aspire 7 bærbar kommer i et elegant design i børstet metal-look. En Acer Aspire 7 PC er til dig, der ønsker en yderst kraftfuld laptop, som nemt kan klare krævende multimedier og tungere spil, da den er udstyret med den seneste 7. generation Intel processor. Med en batterilevetid på op til 7 timer på en opladning er der rig mulighed for at få arbejdet eller spillet, når du er på farten.  
 

Acer Aspire VX og Acer Aspire Nitro - Den ultimative spiloplevelse

Leder du efter en ægte gamer bærbar, der kan give dig den ultimative spiloplevelse, så skal du kigge i retning af Acer Aspire VX, Acer Preadator eller Acer Aspire Nitro. Her får du fuld valuta for pengene og en gamer PC, der tager dig direkte ind i spillets fantastiske verden - alt sammen pakket ind i et væld af lækre specifikationer.

 

Køb Acer bærbar computer online på wupti.com

Køb din nye Acer bærbar på wupti.com i dag. Husk også computertilbehøret, nu hvor du er i gang. Vi glæder os til at levere din nye Acer bærbar hjem til dig.