Kurv 0

Acer bærbar gaming PC

Find kraftfulde bærbare computere der har ydeevnen til at klare de mest krævende spil. Det gælder Acers bærbar gamer PC’ere; Acer Aspire og Acer Nitro, som giver dig den optimale gaming oplevelse. 

Acer PC til gaming på farten

PC gaming er ikke længere forbeholdt dem med store stationære PC’er. Udviklingen inden for teknologi har gjort det muligt at presse kraftige processorer og stærke grafikkort ned i tidligere uhørt små formfaktorer.
Det betyder, at selv en bærbar PC kan have kræfterne til gaming i mindre eller større grad.
Du kan derfor få alt fra helt almindelige bærbare der kan klare spil i rimelig grafisk detaljegrad til større bærbare PC’ere, som kan følge med mange af deres stationære søskende.       

Acer Aspire gaming bærbar

Er du på jagt efter en gaming bærbar i topklasse, så er Acer Aspire Nitro og Acer Predator Helios et oplagte valg. Disse bærebar er udstyret med lækre detaljer og egenskaber, som sikre dig den optimale gaming oplevelse. Du får den nyeste teknologi indpakket i et flot silrent design, så du har det rette udstyr til at blive en professionel gamer. Med en Acer Aspire Nitro og Acer Predator Helios bærbar får du en PC med stor kapacitet som kan trække de mest krævende spil og på samme tid er grafikken i højsædet med Full HD.